Hayır hocam hiç oynamadım bi tek biostan ram frekansını 3200Mhz ye ayarladım bide Faceit için bir şey açtım
1770592712
Hocam kenarsız pencerede oynasam...
Tam ekran + alt-tab donmaları genelde AMD sürücü/HDMI el sıkışma (fullscreen exclusive) kaynaklı oluyor. Kenarsız pencerede sorun olmaması bunu doğruluyor...
Merhaba herkese iyi forumlar.
Sistemimde her oyunu değil ama mesela CS yi tam ekrana aldığımda ve alt tab attığımda PC donuyor ve kasadan kapatma tuşuna...
Arkadaşlar cpu ile ilgili hiçbir ayar OC veya undervolt yapmadım yapmayıda bilmiyorum. Sadece stabil bir değer alabilmek için ne yapmam gerekiyor? veya...
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Ryzen 5 5600X işlemciye ve 6700XT ekran kartına sahibim ve şöyle bir problem yaşıyorum:
CS2 veya Valorant oynarken fps im...
Sesi yüksek olmalı birde detayda yazmamışım. Blackshark v2 yi bulana kadar logitech G pro x , cloud alpha s iade etmişliğim var. O zamanlar mesela fury x...
Ciddi sıkıntı yaşayanı görmedim monitöre biraz ayar yaptıktan sonra çatır çatır akıyor diyorlar genelde. Ölü piksel falan bu hemen her monitörde ihtimal...
Fps oyuncusu iseniz, masanız da müsaitse monitor kolu ciddi konfor sağlar. 1200 farkın üzerine çok koymadan alırsınız. North Bayou f80 öneriliyordu, kontrol...
Hocam fps 239 a düştüğü anda açılan bir şey mi freesync tam bilmiyorum ben zaten gerekli ayarları yaptığımda 300 civarı fps alacağımı düşünüyorum
1769575541...