Xenion isimli üyenin son içerikleri

1. X

Steam Oynanacak Güzel Oyun Önerisi

Resident Evil 4 - Dying Light serisi - Detroit Become Human - Silent Hill 2 şimdilik aklıma gelenler bunlar. Listeden Dishonored ve Fallout New Vegas ı almanı öneririm.
  2. X

Sizce bu monitörlerden hangisini almalıyım

Hocam VA panel konusunda ısrarcı isen MSI almanı tavsiye ederim fakat IPS de olur dersen 240hz olarak şuna bakabilirsin: https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1T7G19N/ref=asc_df_B0F1T7G19N1742607300000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0F1T7G19N&linkCode=asn&psc=1#averageCustomerReviewsAnchor
  3. X

Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri ve Bileşen Seçimi

Ekran kartını 3 4 ay sonra alacağım bunu bir belirteyim. (Bu süreçte geçici olarak rx580 8GB kullancam) 40K Bütçem var aşağıda yazdığım bütün bileşenler için (Ekran kartı dahil değil) Anakart ve Kasa konusunda bilgili değilim bir kaç tane araştırdım fakat hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum...
  4. X

Çözüldü✓ Masaüstü Toplama Bilgisayar (Ekran Kartsız) Tavsiyesi

Hazır sistemleri mantıklı bulmuyorum çünkü bütçe yüksek ama teşekkür ederim.
  5. X

Linklerini atabilir misin kafam karıştı hangisine bakmam lazım.
  6. X

Arkadaşın önceki sayfada önerdiği işlemciler fevkalede ama ekran kartını en erken 2 3 ay sonra alacağım. 1747082794 Mikrofonlu Kulaklık olması önemli birde klavyem varmış uzun süredir kullanmıyordum ama hatırladım şimdi :d
  7. X

Hocam monitörü 2. el almam ama diğerleri olabilir. Tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.
  8. X

Hocam dediğim gibi alabiliyorken sağlam bir sistem istiyorum. 5060ti 16GB bunada bakarım çok teşekkür ederim.
  9. X

rx 580 8gb idare eder mi? bi arkadaşımdan idareten alabilirim Bir de ileride alacağım ekran kartı konusunda 16GB olması önemli mi ve 5070 ti 4070 ti den daha mı iyi?
  10. X

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. 2K Monitör fiyatları uçuk ve ben FPS ciyim 1080P IPS sağlam bir monitör yeterli olur diye düşünüyorum tabi birde en aşağı 240hz olmalı. 1747080020 2. El bi ekran kartı tavsiyeniz var mıdır idarelik 3 4 aylığına ?
  11. X

Hocam zaten 2 3 ay sonra alıcam ekran kartını ama en kötü 16GB almalıyım diye düşünüyorum birde Nvidia daha çok kafama oturuyor AMD konusunda ekran kartı olarak emin değilim. 1747078908 Hocam fiyatlar çok değişiyor ekran kartını 2 3 ay sonra oda en erken alacağım ve bütçem ne olur ekran kartı...
  12. X

Hocam şöyle 2k oyunculuğu pek düşünmüyorum şu aşamada. Ekran kartını sonradan alacağım alıyorkende sağlam bir ekrank artı alayım diye düşünüyorum. Monitör mouse klavye kulaklık için 10K gider diye düşünüyorum. İşlemci Anakart Kasa SSD Ram için 30K civarı bir bütçe kalıyor yani bu bileşenler için...
  13. X

Hocam genel bütçeyi 40K civarına çıkartabilirim ama dediğim gibi mouse kulaklık monitör vb parçalarıda alacağım için 5k ya kadar çıkabilir diye düşünüyorum (kasa için)
  14. X

Klavye Mouse Monitör Kulaklık hepsini ayrı ayrı alacağım. Sistemi hazır sistem olarak değil zaten Toplama olarak düşünüyorum fakat Ekran kartı konusunda en kötü 4070 ti Super alsam iyi olur. Çünkü toplayacağım sistem en az 4 5 sene beni uğraştırmasın istiyorum. Kısacası ekran kartını sonradan...
  15. X

* 35-40K Bütçem var * Bütçem ekran kartlı bir bilgisayar almaya yeterli olmadığı için ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum (RTX 4070 Tİ SUPER mantıklı mı?) * Fps oyunlarını (CS Valo vb...) oynuyorum genelde ama RDR 2 Cyberpunk gibi oyunlarıda oynamak istiyorum fakat önceliğim fps oyunlarını...
Geri