Arama sonuçları: *

1. X

Öneri Kasa - PSU Önerisi/Tavsiyesi

Hocam https://www.n11.com/urun/msi-b850-gaming-plus-wifi-amd-b850-8200-mhz-oc-ddr5-soket-am5-atx-anakart-66150329?magaza=magic&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst b650 de alacağım anakartın b850 versiyonu 1500 TL daha pahalı ama zaten 4600 den 7400 e çıktım...
  2. X

Hocam öncelikle tekrar teşekkür ederim. Baya bir şey öğrendim bütçeye yedirebilirsem PSU işini dediğniz şekilde yapacağım. Anakartı yükseltmişken 7800x3d den vazgeçip 5 7500f almak mantıklı gelmiyor ama onuda söyleyeyim.
  3. X

Hocam B 850 bi anakart için bütçem yeterli değil maalesef Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 bu modelin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum Samsung ssdler bu anakarta olmuyor mu şimdi olmazsa iade edeyim direkt WD var orada miss gibi. Hocam kasa konusunda attığınız linke girdim yorumlarda tek...
  4. X

Hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için. XPG merdivenaltı marka sınıfına mı giriyor şimdi bunu tam anlamadım. Anakartımda değişikliğe gittim bu arada baya haklısınız soğutma ve diğer farklar göz önüne alındığında MSİ B650M Gaming Plus Wifi modelini tercih ettim. Samsung SSD geldi bu arada...
  5. X

Hocam böyle eleştirmek yerine yardım edinde öğrenelim o zaman. Anakart Kasa ve PSU dan anlamam her şey dahil max bütçem 50-55k arası. Toplayacağım sistem uzun süreler götürsün istiyorum. Ryzen 5 7500F falan mı önereceksiniz. Tavsiyenizi bekliyorum.
  6. X

4K Sistem Tavsiyesi Yardım

Hocam ryzen 7 7800x3d işlemci aldım yolda anakart olarakta bu anakartı seçtim çünkü bi Anakarta 10K vermek istemiyorum saçma geliyor. Patriot 2x16 32GB CL30 6000 Mhz ram aldım bide 990 pro alacağım ANAKART TAVSİYENİZ VAR MIDIR? Max 6 lira civarına çıkabilirim. 1747780513 Birde Anakartta wifi...
  7. X

4K Sistem Tavsiyesi Yardım

Hocam konudan bağımsız 990 pro modeli Asus Prime B650M-K ankakartta soğutma olarak kurtarır mı?
  8. X

Hocam teşekkür ederim ama PSU 5000TL kasa konusunda başka tavsiyelerede bakacağım ama teşekkür ederim yine. https://www.hepsiburada.com/gamemaster-750w-80-bronze-beyaz-kasa-power-supply-psu-guc-kaynagi-p-HBCV000065IUCO-yorumlari?sayfa=1&filtre=5...
  9. X

Palit Gamerock 5070ti ekran kartı için hangi işlemciyi almalıyım ?

Ryzen 7 7800x3d güncel olarak 14k ve bence 9800x3d ye 20k vermene gerek yok ryzen 7 9700x ise 12k. Bence Ryzen 7 7800x3d daha iyi. 3 işlemcide darboğaz yapmaz bu arada.
  10. X

Çözüldü✓ Linkini Attığım Sistem Nasıl?

Sadece bu sistem bazında alabilirsin bence. Testide var altta bak
  11. X

Bu monitör alınır mı

İndirimde var daha ne olsun gayet alınır bence düşünme bile
  12. X

Merhaba dostlar öncelikle herkese iyi forumlar. Son 1 haftadır toplayacağım sistem üzerine bu forumda dahil olmak üzere sorular sordum ve sonunda parçaları almaya başladım. Fakat İşlemci soğutucu - Kasa ve PSU konusunda bilgim yok. Bu söylediğim parçalar hakkında yardımcı olur birde anakartımın...
  13. X

Steam Oynanacak Güzel Oyun Önerisi

Resident Evil 4 - Dying Light serisi - Detroit Become Human - Silent Hill 2 şimdilik aklıma gelenler bunlar. Listeden Dishonored ve Fallout New Vegas ı almanı öneririm.
  14. X

Sizce bu monitörlerden hangisini almalıyım

Hocam VA panel konusunda ısrarcı isen MSI almanı tavsiye ederim fakat IPS de olur dersen 240hz olarak şuna bakabilirsin: https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1T7G19N/ref=asc_df_B0F1T7G19N1742607300000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0F1T7G19N&linkCode=asn&psc=1#averageCustomerReviewsAnchor
  15. X

Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri ve Bileşen Seçimi

Ekran kartını 3 4 ay sonra alacağım bunu bir belirteyim. (Bu süreçte geçici olarak rx580 8GB kullancam) 40K Bütçem var aşağıda yazdığım bütün bileşenler için (Ekran kartı dahil değil) Anakart ve Kasa konusunda bilgili değilim bir kaç tane araştırdım fakat hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum...
  16. X

Çözüldü✓ Masaüstü Toplama Bilgisayar (Ekran Kartsız) Tavsiyesi

Hazır sistemleri mantıklı bulmuyorum çünkü bütçe yüksek ama teşekkür ederim.
  17. X

Linklerini atabilir misin kafam karıştı hangisine bakmam lazım.
  18. X

Arkadaşın önceki sayfada önerdiği işlemciler fevkalede ama ekran kartını en erken 2 3 ay sonra alacağım. 1747082794 Mikrofonlu Kulaklık olması önemli birde klavyem varmış uzun süredir kullanmıyordum ama hatırladım şimdi :d
  19. X

Hocam monitörü 2. el almam ama diğerleri olabilir. Tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.
Geri