Güç kaynağını prizden çek. PSU kapat. Tüm USB'leri çıkar. Bios pilini çıkar. Hdmi veya dp kablosunu kontrol et. Kasa güç tuşuna 30 saniye basılı tut, sonra 10 kere bas çek yap ve açmayı dene. Düzelmezse ve anakartında ikinci ekran kartı yuvası varsa oraya takıp bir dene ekran kartını.
bu temassızlık veya ekran kartında bir sorun varsa yanar ramleri sök tak ekran kartını sök tak biosa girebiliyorsan bios güncellemesi dene.
1736967480
o sistemin harciyacağı max enrji full yükteyken 400watt? bu bile abartı.
bu bütçedeki profosyonel klavyelerin çoğunda yok dostum ve genel olarak 75lik yapıdalar sana madlions ve Ak820 Pro öneririm yz87de güzel ekranı çıkarıp tuş falanda takabiliyorsun ama öncelikle 'madlions ve Ak820 Pro' öneriyorum.
sıfırı varmı hala ikinci el sitelere güvenmıyorum genellikle bende kapim birtane en azından orjinal bir satıcı vesayre.
1736962609
normal fiyatı 2bin tl
O taktiğin şey Intel için AMD işlemciler için anakartın arkasında siyah bir plaka olması gerekiyor ve işlemcinin üstünde ve altında onu gecirebilmek için bir aparatı anakart kutusuna bak oraya katarlar genel olarak takarken baya zorlanacaksınızdir kırılacak hissiyatı bile alabilirsiniz ama...
Hayır ne sıkıntısı yaratsın suan dareu ek871gtr kullanıyorum keycapsler ingilizce fakat windowstan türkçeye alıyorum sorun olmuyor.
Normalde bunu önerecektim ama sessiz olsun diye onu onerdım.