Arama sonuçları: *

1. Gökberkk

Öneri 400-450k arası alınabilecek en mantıklı araç

Ben Renault grubundan yürürdüm açıkçası.
  2. Gökberkk

Öyleyse ağır hasar kaydı olmamasına dikkat edin hocam alacağınız araçta. Önemli yerlerde işlem ve değişen olmaması da etkiliyor elden çıkarırken.
  3. Gökberkk

İtopya iade alır mı ?

Sorun çıkacağını zannetmiyorum siz bir an önce iletişime geçmeye çalışın
  4. Gökberkk

İtopya iade alır mı ?

Üründe kronik bir sorun var zannedersem. Garanti kapsamında hizmet vermek zorundalar sizden kaynaklı bir problem yoksa.
  5. Gökberkk

İtopya iade alır mı ?

Yarın sabah 9 gibi arayın durumu konuşun hocam, akşama doğru çok yoğun oluyor telefon hatları.
  6. Gökberkk

Hocam hatasız ayarında o bütçede yok ne yazık ki, ne kadar para o kadar köfte demişler :) Tercih meselesi tamamen o paraya eski hatasız bir Japon da tercih edilebilir, nispeten yeni değişen boyası bol araç da tercih edilir
  7. Gökberkk

Birkaç ay öncesine kadar 1.2 joylar falan vardı. Şu an ne durumda bilmiyorum piyasa
  8. Gökberkk

Sigorta şişirmesi hasar kayıtlı şase-podye-bagaj havuzunda işlem olmayan Clio 4 olabilir
  9. Gökberkk

Yardım A2 EHLİYET ALMAK KAÇ GÜN SÜRÜYOR ?

Direksiyon sınavını geçtikten sonra nüfus ve il müdürlüğü'nden randevu alıp veya fazla işlek olmayan ilçedeki birimlere harç yatırıp geçici alabiliyorsunuz 2-3 gün içerisinde dendi bana. 28 Aralık'ta sınava girersem yeni yıl zamlarından etkilenmeden 2 3 gün içerisinde alabiliyormuşum mesela...
  10. Gökberkk

İtopya iade alır mı ?

Evet bunu teklif ediyorlar. Allah ellerine düşürmesin çok berbat ve zaman alan bir süreç İtopya'da garanti ve iade konuları.
  11. Gökberkk

Çözüldü✓ Redragon klavyenin kablosunu kaybettim

Hocam klavyenin modlarında falan sıkıntı olur mu? Klavyeyi satacak olmasam problem yok. :) 1731254643 Edit: kabloyu buldum teşekkürler.
  12. Gökberkk

Çözüldü✓ Redragon klavyenin kablosunu kaybettim

Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve saygıyla anıyorum. Redragon K617 klavyenin kablosunu kaybettim dostlar, incehesap'tan almıştım. Bi tarafı type-c diğer tarafı type-A. Buna uyum sağlayacak pahalı olmayan kablo ne alabilirim, veya incehesapla konuşsam kablo gönderirler mi...
  13. Gökberkk

Motosiklet ehliyet parkurundaki 8'in çapı ne kadar?

Merhaba, binanın bahçesine motosiklet ehliyet sınav parkurundaki 8'i spreyle çizip pratik yapmak istiyorum kursa yazılmadan önce, 8'in yuvarlağının bir tanesinin çapı kaç metredir bilen var mı?
  14. Gökberkk

c180 vs c200d hangisi alınır

C200d hakkında iyi bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim, birçok kişi problemli bir araç olduğundan bahsediyor.
  15. Gökberkk

Yardım Deadpool & Wolverine nerden izleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

Adamın sinemaya verecek parası olsa buraya yazar mı, korsan izleyebileceği bir platform arıyor. Madem bilmiyorsun kalabalık yapmasana arkadaşım.
  16. Gökberkk

Öneri Kablolu kulak içi kulaklık tavsiyesi

Sırf 10 15 gün beklememek için 200-300₺yi gözden çıkardım hocam. Edx pro aralarında en mantıklısı gibi geliyor. Bir de "edx pro x" modeli var onun farkı nedir biliyor musunuz?
  17. Gökberkk

Öneri Kablolu kulak içi kulaklık tavsiyesi

Merhaba, Apple Earpodslarımın 7 senenin sonunda bozulmasından dolayı kulaklık arayışındayım. Rap müzik dinliyorum, şimdiye kadar JBL T110'dan tutun AKG EO IG955, QKZ AK1 gibi farklı modeller de kullandım. Bass ağırlıklı bir model arıyorum. Düşündüğüm modelleri aşağıya ekledim, tavsiyeleri...
  18. Gökberkk

Pierre Cardin ikinci el ceket fiyatlandırması

Merhaba, orijinal Pierre Cardin ceketi satmak istiyorum nasıl fiyat belirlemeliyim? Malzemesi suni deri olarak geçiyor, kozmetik olarak 10/9.5 alır, sayılı kullanıldı. Beden 50-52. Yardımcı olursanız sevinirim.
  19. Asus ROG Keris kapalı kutu gaming mouse

Asus ROG Keris kapalı kutu gaming mouse

Ürün garantiden sıfır geldi, ihtiyaç fazlası olduğu için satılık. 2025 Mayıs'a kadar itopya garantisi devam ediyor. Isparta içi elden veya Dolap üzerinden satın alabilirsiniz. Dolap kullanıcı adı: gokberkokcu Link: https://link.dolap.com/rwqqgzc
  20. Gökberkk

IOS iPhone sarji nasıl olmalk

Düşük güç modunu zorunda kalmadığınız sürece kullanmamanızı tavsiye ederim hocam. Pil süresini uzatmak için yanlış bir tercih.
Top Bottom