İtopya iade alır mı ?

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Arkadaşlar mousem 2. Kez bozuldu diye itopyaya gönderdim. ilk bozulduğu zaman yenisini gönderdiler. Şuan yinemi yenisini gönderirler yoksa iade alabilirmiyim?

Arkadaşlar mousem 2. Kez bozuldu diye itopyaya gönderdim. ilk bozulduğu zaman yenisini gönderdiler. Şuan yinemi yenisini gönderirler yoksa iade alabilirmiyim?
İade yaparlarsa güncel fiyattan iade yapmazlar. Fatura tutarı üzerinden iade yaparlar. İsterseniz iade alabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu anlatın. İade talep edin. Mağdur etmemeleri gerekir.
Hocam dün konuştum mail attılar o mailden kargoya verdim. Ablaya dedim iade alabilir miyim diye bana biseyler dedi ama anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu anlatın. İade talep edin. Mağdur etmemeleri gerekir.
Bide nasıl iletişime geçicem ? Hangi tuşa basmam lazım ?

Hocam dün konuştum mail attılar o mailden kargoya verdim. Ablaya dedim iade alabilir miyim diye bana biseyler dedi ama anlamadım

Mesela 1 muhasebe 2 ürün hakkında bilgi alma. Ben hangisine basicam

Mesela 1 muhasebe 2 ürün hakkında bilgi alma. Ben hangisine basicam
Telefondan yönlendirmeye göre basın. Yanlış bassanız da onlar gerekli yere yönlendirme yapar.

Olsun hocam yeterli iade alsınlar

Hocam ürün kusurlu çıksa almazlarmı?
İade kısımda faturadan değil güncel kura göre isteyın.Olmaz derlerse thhye verin seve seve güncel kurdan vermek zorundalar.Faturadan falan değil.

İade kısımda faturadan değil güncel kura göre isteyın.Olmaz derlerse thhye verin seve seve güncel kurdan vermek zorundalar.Faturadan falan değil.
Hocam ürünü alalı 14 günü geçti sorun olurmu ?

İade yaparlarsa güncel fiyattan iade yapmazlar. Fatura tutarı üzerinden iade yaparlar. İsterseniz iade alabilirsiniz.
Evet bunu teklif ediyorlar. Allah ellerine düşürmesin çok berbat ve zaman alan bir süreç İtopya'da garanti ve iade konuları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,194,626
Üyeler
189,640
Son üye
wild_12
Geri