Arama sonuçları: *

1. Alestawai

Yardım İnternet Sağlayıcı Önerisi

Yok hocam fiber için çok dengesiz diyorlar Turkcell. Gece 12 de intenret kesiliyor diyen 50 yorum okudum ayrı ayrı bilemiyorum inşallah hayırlısı olur
  2. Alestawai

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Çok ağır kazıklanmışsın hocam ürün geldiğinde bana kargola ben senden aynı fiyattan alayım paran yanmasın yazık.
  3. Alestawai

Türknet 100 veriyor en fazla, şu an alt yapı türk Telekomda, 1000 veriyor Turkcell maksimum 500 verebiliyor. 10 forum gezdim 400 500 yorum okudum arkadaşlar tabii ki mevkiden mevkiye göre değişiklik gösterir bu ama yorumlar Turkcell için inanılmaz kötü. Turkcell kullanan 10 kişiden 9 u şikayet...
  4. Alestawai

Merhabalar, yeni bir eve taşınıyorum iki seçenek var elimde. TürkTelekom 1.000mbs alt yapısı olduğunu söylüyor mevki için,Turkcell Superonline ise bizim o mevkide Türk Telekom ile ortak altyapımız var şu an için 500mbs alabileceğiniz maksimum şeklinde bir bilgi veriyor. Türk Telekomun bana bu...
  5. Alestawai

Öneri Gaming İçin Masa Önerisi .

Merhabalar, yeni eve geçtim. Kasa için orta boy bir masa istiyorum. Ama konuyu hiç bilmiyorum. Çok pahalı olmadan 2500-3000 arası bir masa öneriniz varsa sevinirim.
  6. Alestawai

Rx 7800 xt vs Rtx 4060 ti

Bilemiyorum hocam ben tercihimi VRamden yana kullandım. Yarın çıkar firmalar dlls fsr güncel sürümleri orta düzey kartlara getiriyoruz dediğinde saf güç baki kalacak. Ama şunu kabul ederim. DLSS+FG FSR dan daha iyi şu noktada
  7. Alestawai

Rx 7800 xt vs Rtx 4060 ti

2k için 78xt 4070 den daha iyi hocam. Hani ucu ucuna bir farkta yok 4070 le 78xt'nin arasında baya bildiğin %20 ye yakın bir performans farkı var. Kaldı ki 4070 süpere yakın bir gücü var rx78xt'nin.
  8. Alestawai

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Modalife Çeyiz seti 150.000₺ evlenmeyi
  9. Alestawai

Öneri Nvidia İçin Cevap belli, Yeni Seri Değil, En Üst Versiyon Olması Daha Önemli!

35K ya rx7800 xt sistem topladım 2k sabit oynuyorum yok dlss yok fsr yok mfg hiç umrumda değil 16GB vram + hayvan gibi kas gücü var kartta. 5 yıl sonra bakarız duruma.
  10. Alestawai

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Ya bilader çok boşsun gerçekten zamanım senin gibi cahil birine ayıramayacağım kadar değerli. Bak yoluna.
  11. Alestawai

Boşun büyüğü burda gelmiş. Bilader o işler öyle değil sen kendini sömürtmeye devam et iş öğretiyorum ayağına 8000 liraya sigortasız çalıştırmaya kanun dışı değil diyen birine anlatacak bir kelime lafım yok benim. Senin aksine ben çalışmanın koşullarını gayet iyi biliyorum, ayrıca bardakta isim...
  12. Alestawai

Hocam özel sektörde zaten insan yerine konmuyorsun orası ayrı konu ama sanki arkadaş burda kral gibi ağırlanıyor. Aynı muameleyi görecek okey ama girdiği yere göre en azından 7.5 saat çalışıp 1 saat molasını yapıp asgari ücretini alıp çıkıcak. Ekstradan sigortası da yatacak ben yıllardır özel...
  13. Alestawai

Asgari ücretin 1/3'ü kanka Kusra bakma da keriz yerine koyuluyorsun. Git Bime başvur 22k paranı al günde 8.5 saat çalış çık. Emeğine değmez hiçbirseyde öğretmez ordakiler sana aileden değillerse. 1736691220 Part time değilsin bir şey değilsin sigorta da yok belli ki ne gerek var bilader 1 sene...
  14. Alestawai

Yardım Ram Yükseltme İçin yardım.

Hocam bilemedim parasıda önemli attığınızdan 600₺ farkla 7200 MHz alınıyor ne dediniz bu duruma
  15. Alestawai

Yardım Ram Yükseltme İçin yardım.

Merhabalar, Sistemde Ram yükseltmesi yapacağım, Ana Kart:Asus Prime B650M-R İşlemci:R5 7600 Ekran Kartı:7800xt Aklımda seçenek olarak bunlar var sizce hangisi daha mantıklı ? NEOFORZA Trinity Patriot Viper Lexar Ares Gördüğüm kadarıyla hepsine Expo desteği var birde sizce 7200 MHz mantıklı...
  16. Alestawai

Asus dual rx 7800 xt için ekran kartı tutucu gerekli mi?

Gayet yeterli hocam gücü ürün çok güzel
  17. Alestawai

Ürün linki bu hocam buradan almıştım bende kalitesi gayet güzel
  18. Alestawai

Evet söyle bir şey aldım
  19. Alestawai

Sıcaktan eriyecek yada statik elektrik yapacak bir şey olmadığı sürece sorun olmaz ama geçici olarak koyduğunu çok uzun süre kullanma destekleyici parçayı al derim
  20. Alestawai

Yardım FPS Rekabetçi için Monitör seçimi Nasıl Yapılır.

Merhabalar, elimde 27" 2K 165HZ bir monitör var. FPS Rekabetçi için Bu Monitörü ekstra olarak almayı düşünüyorum. Yeni monitörü alırken elimdeki monitörü satMAyacağım fakat aklıma şu takıldı. Hem hikayeli oyun oynuyorum hem rekabetçi ve ikisi gerçekten eşit ağırlıkta basıyor oynama süresi...
Top Bottom