Neler Yeni

Yardım İnternet Sağlayıcı Önerisi

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ata
Merhabalar, yeni bir eve taşınıyorum iki seçenek var elimde. TürkTelekom 1.000mbs alt yapısı olduğunu söylüyor mevki için,Turkcell Superonline ise bizim o mevkide Türk Telekom ile ortak altyapımız var şu an için 500mbs alabileceğiniz maksimum şeklinde bir bilgi veriyor. Türk Telekomun bana bu şekilde dediğini söylediğim zaman 1000 veremez orası şu an maksimum 500 destekliyor satarken 1000 diyip satıyorlar ama 500'ü geçmez şeklinde konuştu.

Şu an Turkcell serviste çalışan bir abim var kendisi 2 3 ay içinde turkcell oraya 1000mbs verecek diyor.

Sizin tecrübeniz var mı bu iki firma ile ilgili, siz hangisini önerirsiniz?

Merhabalar, yeni bir eve taşınıyorum iki seçenek var elimde. TürkTelekom 1.000mbs alt yapısı olduğunu söylüyor mevki için,Turkcell Superonline ise bizim o mevkide Türk Telekom ile ortak altyapımız var şu an için 500mbs alabileceğiniz maksimum şeklinde bir bilgi veriyor. Türk Telekomun bana bu şekilde dediğini söylediğim zaman 1000 veremez orası şu an maksimum 500 destekliyor satarken 1000 diyip satıyorlar ama 500'ü geçmez şeklinde konuştu.

Şu an Turkcell serviste çalışan bir abim var kendisi 2 3 ay içinde turkcell oraya 1000mbs verecek diyor.

Sizin tecrübeniz var mı bu iki firma ile ilgili, siz hangisini önerirsiniz?
Türkcell Altyapısı Var İse Türknet Seçip 10 Numara Performans Alabilirsin .

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet 100 veriyor en fazla, şu an alt yapı türk Telekomda, 1000 veriyor Turkcell maksimum 500 verebiliyor. 10 forum gezdim 400 500 yorum okudum arkadaşlar tabii ki mevkiden mevkiye göre değişiklik gösterir bu ama yorumlar Turkcell için inanılmaz kötü. Turkcell kullanan 10 kişiden 9 u şikayet etmiş gerçekten. Seçimimi Türk Telekom yeni başvuru kampanyasından yana kullandım 1000mbps internet ilk 5 ay 599₺ sonraki 12 ay 1059₺ olarak. Memnun kalırsam sonradan buraya gelebilecek arkadaşlar için deneyimlerimi yazacağım. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reklam değildir. Sonradan gelip bakacaklar bu tarihte aldığım hizmete ne kadar verdiğimi görsünler diye yazdım ücreti. Ki daha iyi fiyatlı kampanyası vardı Turkcellin.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
ahmet çavdar
Türknet 100 veriyor en fazla, şu an alt yapı türk Telekomda, 1000 veriyor Turkcell maksimum 500 verebiliyor. 10 forum gezdim 400 500 yorum okudum arkadaşlar tabii ki mevkiden mevkiye göre değişiklik gösterir bu ama yorumlar Turkcell için inanılmaz kötü. Turkcell kullanan 10 kişiden 9 u şikayet etmiş gerçekten. Seçimimi Türk Telekom yeni başvuru kampanyasından yana kullandım 1000mbps internet ilk 5 ay 599₺ sonraki 12 ay 1059₺ olarak. Memnun kalırsam sonradan buraya gelebilecek arkadaşlar için deneyimlerimi yazacağım. Teşekkür ederim.

Reklam değildir. Sonradan gelip bakacaklar bu tarihte aldığım hizmete ne kadar verdiğimi görsünler diye yazdım ücreti. Ki daha iyi fiyatlı kampanyası vardı Turkcellin.
Şikayet edenlerin %80ni adsl, vdsl altyapısındalar, türkcell fiber altyapısında şikayet oranı çok düşük, memnun olma oranı yüksek, şikayet oranı bakarsak en fazla TT den millet şikayetçi.

TT altyapısı önerisi olacaksa karel iletişim 1000 mbps 700 tl, gigaspeed 850 tl millenicome 810 tl, ayd telekom 750 tl öneririm.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şikayet edenlerin %80ni adsl, vdsl altyapısındalar, türkcell fiber altyapısında şikayet oranı çok düşük, memnun olma oranı yüksek, şikayet oranı bakarsak en fazla TT den millet şikayetçi.

TT altyapısı önerisi olacaksa karel iletişim 1000 mbps 700 tl, gigaspeed 850 tl millenicome 810 tl, ayd telekom 750 tl öneririm.
Yok hocam fiber için çok dengesiz diyorlar Turkcell. Gece 12 de intenret kesiliyor diyen 50 yorum okudum ayrı ayrı bilemiyorum inşallah hayırlısı olur

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Ali
Türkcell Altyapısı Var İse Türknet Seçip 10 Numara Performans Alabilirsin .
Turknet kendi altyapısı dışı 1000 vermiyor ?

En iyisi bizde öyle yaptık. Türk Telekom fiberse üzmez sadece biraz pahalı ama üzmez.

Bende alıcak arkadaşlara öneri için yazayım.
Bundan önce vdsl altyapıda başka bir evde millenicom kullandık rezildi bebce geçilmez. Yeni evde 3 yıl sonra altyapı geldi (fiber) araştırmaya girdik ve en iyisinin Türk Telekom olduğuna karar verdik. 2 aylık kullanım sonucunda 1 kere kopma yaşamadık. İzmirde yaşıyorum valorant 10- LoL 9ms - Cs2 40 ms şeklinde gidiyor ms değerleri. Zaten 1000 mbps olduğu için indirme hızını saymıyorum bile. Yalnız bize verilen modem pek iyi değil sinyali pek yayamıyor üst katlara düşük geliyor internet onu da kabloyla çözdük. Diyeceklerim bu kadar. Paranız varsa Türk Telekom fiber üzmez.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
ahmet çavdar
Yok hocam fiber için çok dengesiz diyorlar Turkcell. Gece 12 de intenret kesiliyor diyen 50 yorum okudum ayrı ayrı bilemiyorum inşallah hayırlısı olur
ilk defa sizden duydum turkcell altyapısı dengesiz diyen, sizin dediğiniz %80 TT altyapısından hizmet alanlardır, turkcell kendi altyapısından hizmet alanlar memnun oluyor genelde ama dediğim gibi genel memnunuyet bakılırsa TT memnun olmayanlar daha fazla oluyor Turkcelle göre, inşallah sıkıntı yaşamazsınız

Son düzenleme:
Top Bottom