Bütçe yok gibi bisey telefonum bile yok bozuldugu vakte tüküreyim pc nin. donanim arsivi gecen bi sistem cikarmisti sanirim 65 k ya güç bela onu mu alsak...
Firinlama islemi nedir nerede yaptirabilirim hocam kendi kendine yeniden baslayip arizaya gecip duruyordu pc yıldım bende zaten tamire 3 aydan fazla garanti...
Bende de bu tarz bir sorun var ama farkli ekran karti ile calisiyor sistem bendeki kartı tamur etmenin yolunu bulamadım.chip bios her ne ise artik bios u...
evet, pubg oyunu için 1740x1080 çözünürlük ayarlarken amd yazılımından basarisiz olmam üzerine windows dan ekledim çözünürlüğü ve ekran masmavi oldu...
üstad %50 çıktı yanımda uygulamasındaki telefonlara deniyorum indirim yapmıyor gözden kaçırdığım bir detay var mı ? Kazançlarım kısmında da 10.000 TL...
hocam şubeye gideceksin işte yazdım ya 5 ile 9 saatleri arasında
1775253440
limiti var profilinden bak kaç bin tl karşılıyor senin profilin
1775253550
yarın...
McDonaldsın menüleri ne kadar kötü ya. nasıl batmadılar anlamıyorum
1775239835
Yüzde elli indirim olayı minimum sepetin altına inmiyor. İndirim tutarı her...
hocam uygulamaya noldu her özellik için ücret istemeye başladı konuyu hortlatmış bulundum ama bu uygulamayı webden kullananların da tepkisini görmek istedim...
kampanyayı boşver bu markadan memnun olan pek yok sanki uygulama karmaşık simler dandik 3 kere sim değiştirdim hattı taşırken 2 defa ret yedi başvuru , 2...
Vodafone mağazalarına gidip müşteri danışmanıyla bir kampanya oyunu oynuyorsun ya da yanımda uygulamasında> aynı anda 81 ilde 5g butonundan devam edip kazı...
Sonunda valla forumun aklına geldi bot mevzusu ve kitleme kaç yüz sayfadır konuşuluyor. Normal şekilde ürün alamaz olduk sağolsun severiz cılkını çıkartmayı...