üstad %50 çıktı yanımda uygulamasındaki telefonlara deniyorum indirim yapmıyor gözden kaçırdığım bir detay var mı ? Kazançlarım kısmında da 10.000 TL...
hocam şubeye gideceksin işte yazdım ya 5 ile 9 saatleri arasında
1775253440
limiti var profilinden bak kaç bin tl karşılıyor senin profilin
1775253550
yarın...
McDonaldsın menüleri ne kadar kötü ya. nasıl batmadılar anlamıyorum
1775239835
Yüzde elli indirim olayı minimum sepetin altına inmiyor. İndirim tutarı her...
hocam uygulamaya noldu her özellik için ücret istemeye başladı konuyu hortlatmış bulundum ama bu uygulamayı webden kullananların da tepkisini görmek istedim...
kampanyayı boşver bu markadan memnun olan pek yok sanki uygulama karmaşık simler dandik 3 kere sim değiştirdim hattı taşırken 2 defa ret yedi başvuru , 2...
Vodafone mağazalarına gidip müşteri danışmanıyla bir kampanya oyunu oynuyorsun ya da yanımda uygulamasında> aynı anda 81 ilde 5g butonundan devam edip kazı...
Sonunda valla forumun aklına geldi bot mevzusu ve kitleme kaç yüz sayfadır konuşuluyor. Normal şekilde ürün alamaz olduk sağolsun severiz cılkını çıkartmayı...
benim huawei telde de çıkmadı onlarda direk 5g destekliyor mu desteklemiyor mu desteklemiyorsa al sana flex mağaza diye bi ekrana atıyor apple cihazdan...
yanımda uygulamasından da yapabiliyorsunuz açıkladım hocam talimatları bi takip edin çıkmazsa başka bir mobil cihazdan deneyin mağazada da yardımcı olurlar...