ahng isimli üyenin son içerikleri

1. A

Mavi Ekran Anakartta VGA ışığı yanıyor yardım eder misiniz

Ekran kartı marka model sormustum onu yazmayı unuttunuz sanırım
  2. A

Kartının marka modelini de yaz çin malı bi karttır belki bit hızı yuksek şekilde piyasaya sunuyordur şirket falan bilemeyiz sessiz bios modunda da dene bakayim 1778338463 Ekran kartının üzerindeki ekran kartının biosundan bahsediyorum anakart degil
  3. A

DP port kullanıyorsun değil mi HDMI degil 1778337929 Bios switchi ile oynadın mi kartin
  4. A

Expert raw ile çekeceğim fotoğrafı otomatik işleyebilen uygulama var mı?

50 MP kameraya sahip bir telefon kullanıyorum otomatik mod berbat çekiyor porselen yapıyor karanlık fotolarda kendi bile ne yaptığını bilmiyor gcam denen şey tam life saver 1778337829 Bu söylediğim işine yarar mı bilmiyorum ama ölçek ve ISO ayarlamayi bilmiyorsan benim gibi amatör olabilirsin
  5. A

4 e 3 oynama 16 ya 9 oyna
  6. A

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

machenike 2 ay boyunca 350 400 liraya sattı 350 deyin bari
  7. A

ihtiyacı olan olamyan kimse de demiyordu James Donkey yalvarırım bedavaya ver farklı link dediğin ne usta https://www.incehesap.com/uye/odeme.php bu mu
  8. A

gaming gecesi ekranında beklerken bana da yaptı 1 tane ekledim 2 yapmış sepeti
  9. A

benle önümdeki 3 bad gateway ekranlı telefonum bekliyoruz şu şekil
  10. A

300 liralık klavyeyle yaptıgınız reklamı varya yanlışlıkla alıp iade etmeye üşenenler bile kampanyayı karşılıyodur bu ne olm
  11. A

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

ahiret term support vallahi helal kankacım
  12. A

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!

su parasına 96 gb ram çekti millet konudaki mesajları alıntıladım güldüm zen 6 bekleyenlerden hangi kafalara
  13. A

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!

fark nedir hocam değmez diyen de olmuş bi consensus oluşmamış sanki 12 bine düşmesini bekleyenler var forumda 7800x3d için sdşlgjkaşdsfhjk r5 3600 de nbi 5600 yükseltmesi yaparım diyordum 7800 alayım dedim geldiğim nokta 9800x3d
  14. A

Yardım Snapdragon elite işlemci için bootloader işlemini nasıl yaparım? (güncel exploit)

daha önceden bir başlık açmıştım bootloader kilidi başvurusu için sunucular tam açıldığı anda istek bombardımanına tutan botlar ile kilit kıtma deneyimlerim başarısız oldugundan ötürü sistem açığının da bulunduğunu öğrenerek cihazımın kilidini kırma isteğim daha da arttı (repomuz bu...
Geri