ahng isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Vodafone Üyelerine Kazı Kazan ile 5G Cihazlarda %50 indirim kodu kazanma şansı

hocam şubeye gideceksin işte yazdım ya 5 ile 9 saatleri arasında 1775253440 limiti var profilinden bak kaç bin tl karşılıyor senin profilin 1775253550 yarın son gün sakın boşlama yarın git şubeelri ara sor soruştur hak kazandıysan gel diyo zaten onlar
  2. A

🔴Chrome kullanıcılarına 1 yıl ücretsiz Photoshop Web🔴

hocam uygulamaya noldu her özellik için ücret istemeye başladı konuyu hortlatmış bulundum ama bu uygulamayı webden kullananların da tepkisini görmek istedim en basitinden eskiden kendi nesneleri ayırır düzenlememize izin verirdi canva gibi her özelliğe yıldız koymuşlar sdohagoajdğp 1775156901...
  3. A

🔥İndirim Vodafone Üyelerine Kazı Kazan ile 5G Cihazlarda %50 indirim kodu kazanma şansı

kampanyayı boşver bu markadan memnun olan pek yok sanki uygulama karmaşık simler dandik 3 kere sim değiştirdim hattı taşırken 2 defa ret yedi başvuru , 2 defa kendi kendine pin kodumu değiştirdi imajları bundan 5 sene önce berbattı şimdi de o günlerine döner umarım.
  4. A

Vodafone mağazalarına gidip müşteri danışmanıyla bir kampanya oyunu oynuyorsun ya da yanımda uygulamasında> aynı anda 81 ilde 5g butonundan devam edip kazı kazan oyununuzu mobilden oynuyorsunuz. herşeyi detayı ile anlattık sanırım 1775125288 kazı kazan şuan açıksa görürsün zaten 5 te bak bir de
  5. A

saat 5 ten sonra açılıyor sanırım sistemde akşam 5 ile 9 arası ben dün yaptım hergün bi kazı kazan ise bakayım hocam
  6. A

hmm hergüne bi kazı kazan mı acaba araştırıyorum değilse kampanya cırt rng çok düşük. müşterileri şubeye çekmek için falan yada beklentiyi yükseltmek için hergün belli saatlerde yapmış olabilirler dayanaksız konuşuyorum ama mesela yani 1775067228 Uygulama Versiyonu: "Vodafone Yanımda"...
  7. A

benim huawei telde de çıkmadı onlarda direk 5g destekliyor mu desteklemiyor mu desteklemiyorsa al sana flex mağaza diye bi ekrana atıyor apple cihazdan deneyin derim deneyebiliyorsanız 1775066643 yapabildiniz mi hocam
  8. A

yanımda uygulamasından da yapabiliyorsunuz açıkladım hocam talimatları bi takip edin çıkmazsa başka bir mobil cihazdan deneyin mağazada da yardımcı olurlar da kod çıktıktan sonra gitmek daha mantıklı.
  9. A

kadınlara doğum izni harçlık falan veren şirketler gibi olmuş göstermelik hepsi kaç kadın çalışan var? -toplam 20 bin. kaçı kadın? -var işte
  10. A

şaka mı yaptınız kampanyayı mı saçma buldunuz anlayamadım hocam ama evet gerçekten kılı kırk yarmış markalar turkcell de de bu şekilde diye biliyorum onlarda kazıma görev var mı emin değilim ama limit vardır diye düşünüyorum kullanıcıdan kullanıcıya ben en ucuz tarifeleri kullanıyorum ama her ay...
  11. A

saat 6 dan sonra bodafone şubesine gidin orada çalışanlar size durumu izah edecektir epey kalabalık olduğundan bahsediyorlar yoğunluğun stok ta hızlı tükeniyormuş.
  12. A

30 bin tl fiyat gözüküyor redmi 15 modelinde akakçe üzerinden tam nasıl oluyor bilmiyorum ama 12 ay taksit ile aylık 2500 tl ye sahip olacağın redmi 15 modeli yüzde 50 indirimle az da olsa hatrı sayılır bir indirim ile gelebiliyor kullanıcıya 12 ay taksit oluyorsa özellikle de 6 ay taksit yapıp...
  13. A

@Burkut0 @MoonWalk @tcan20 ben iphone 13 model telefondan denedim huawei telefonumda çıkmadı sanırım kazı kazan sayfası yada ben göremedim. 1775064818 bana da hocam FLEX500 kodum buradan da paylaşıyorum isteyen kullansın :cool:
  14. A

Modeller: Sadece belli başlı cihazlarda, yani Samsung Galaxy A17 5G, Xiaomi Redmi 15 5G ve Infinix Hot60i 5G (256GB) modellerinde %50 indirim kodu geçerli. Nasıl?: Vodafone mağazalarına gidip müşteri danışmanıyla bir kampanya oyunu oynuyorsun ya da yanımda uygulamasında> aynı anda 81 ilde 5g...
  15. A

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

insan sağlığı ile oynamamaları için alınır bu anca yenmez
Geri