Arama sonuçları: *

1. A

IOS telefonu Modem gibi kullanma

Merhaba, bir kaç gün önce internet sağlayıcı modemim bozuldu, ve Iphone 11 markalı bir telefona sahibim. Telefonumu alt komşumun Wi-Fi ağına bağladım, fakat Kişisel Erişim Noktası ile bilgisayarımı internete bağladığımda Wi-Fi açıkken Hücresel Veri'den çekiyor, ve internetimi çok kullandığı için...
  2. A

Çözüldü✓ Bilgisayarıma görüntü gelmiyor.

tamamdır hocam yardımınız için çok teşekkür ederim
  3. A

tamam hocam şuan kasanın camı falan takılı değil yarına kadar kasa fansız çalışsa sıkıntı olur mu
  4. A

teşekkür ederim kontrolcüler sağlam hocam kumandası yok tek renk fanlar
  5. A

hocam açıldı bilgisayar bunu yaptıktan sonra çok sağolun ama fanlar hala çalışmıyor onlar için bir çözümünüz var mıdır
  6. A

değiştirdim hocam yine görüntü yok devreler vs yanmış olabilir mi tornavida ile değdiğinde?
  7. A

yok hocam söktüm hala fanlar dönmüyor işlemcinin ve ekran kartının fanları dönüyor ama
  8. A

RAM stickerini şuan kontrol ettim üstü temiz. Kabloların hepsi de sağlam hocam takılı yani
  9. A

Defalarca yaptım, bir sonuç yok ayriyetten ek fanlar da dönmemeye başladı
  10. A

Bilgisayardan pek anlamayan birisi olarak yazıyorum. Bilgisayar çalışırken RAM’de bulunan yapıştırma çıkmış ve elime tornavida alıp yapıştırdığımda bilgisayarın görüntüsü gitti. Açtıktan sonra hiç bir şekilde görüntü gelmedi mönitöre RAM’e bir şey olmuş olabilir mi?
Top Bottom