Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarıma görüntü gelmiyor.

arsenic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Çakırlı
Bilgisayardan pek anlamayan birisi olarak yazıyorum.
Bilgisayar çalışırken RAM’de bulunan yapıştırma
çıkmış ve elime tornavida alıp yapıştırdığımda bilgisayarın görüntüsü gitti. Açtıktan sonra hiç bir şekilde görüntü gelmedi mönitöre RAM’e bir şey olmuş olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,199
İsim
Murat Orhan
Bilgisayardan pek anlamayan birisi olarak yazıyorum.
Bilgisayar çalışırken RAM’de bulunan yapıştırma
çıkmış ve elime tornavida alıp yapıştırdığımda bilgisayarın görüntüsü gitti. Açtıktan sonra hiç bir şekilde görüntü gelmedi mönitöre RAM’e bir şey olmuş olabilir mi?
Rami düzgün oturtmamis olabilirsin. Rami komple çıkarıp bastirsrak geri tak açılacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,199
İsim
Murat Orhan
Defalarca yaptım, bir sonuç yok ayriyetten ek fanlar da dönmemeye başladı
Bir bağlantıyı çıkarmış olabilir misin kablo gibi? Rami çıkarıp çalıştırmayı dene bakalım ek kablolar dönecek mı?

Ramin stickerinin üstünde chip kalmış olabilir mi bazen basa gelebiliyor

arsenic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Çakırlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir bağlantıyı çıkarmış olabilir misin kablo gibi? Rami çıkarıp çalıştırmayı dene bakalım ek kablolar dönecek mı?

Ramin stickerinin üstünde chip kalmış olabilir mi bazen basa gelebiliyor
RAM stickerini şuan kontrol ettim üstü temiz. Kabloların hepsi de sağlam hocam takılı yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,199
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,199
İsim
Murat Orhan
değiştirdim hocam yine görüntü yok devreler vs yanmış olabilir mi tornavida ile değdiğinde?
Anakart sorunu olabilir en kötü ihtimal. çalışıyorken yaptığınız için yol yakma ihtimaliniz var. En iyi ihtimalle ramde sorun olmuş olabilir. Bios pilini çıkarıp psu fişini 20 dk kadar çekin bazen elektrik birikmis olabiliyor

arsenic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Çakırlı
Anakart sorunu olabilir en kötü ihtimal. çalışıyorken yaptığınız için yol yakma ihtimaliniz var. En iyi ihtimalle ramde sorun olmuş olabilir. Bios pilini çıkarıp psu fişini 20 dk kadar çekin bazen elektrik birikmis olabiliyor
hocam açıldı bilgisayar bunu yaptıktan sonra çok sağolun ama fanlar hala çalışmıyor onlar için bir çözümünüz var mıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,199
İsim
Murat Orhan
hocam açıldı bilgisayar bunu yaptıktan sonra çok sağolun ama fanlar hala çalışmıyor onlar için bir çözümünüz var mıdır
Kontrolcuden çıkmış olabilir ya da kumandası varsa kısmış olabilirsin. Çok sevindim bu arada hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,689
Üyeler
165,407
Son üye
parody