Arama sonuçları: *

• Users: efetg
  • Order by date
  1. efetg

Minecraft Hosting Sitesi Önerisi.

kayizer deneyimim oldu fena değildi memnun kaldım.
  2. efetg

Webtekno a101 sistem rezilliği

Hangi kanal bu 5 yaşındaki çocuk bu hatayı yapmaz belli ki iyi para almış.
  3. efetg

PC İLE İLGİLİ SINAV SORULARI İÇİN YARDIM LAZIM

İşte dediğim gibi bol zamanın var tek tek çözecek insan bulman baya zor yapay zekaları zorla farklı promptlarla sor ortak cevaba ulaşırsın elbet.
  4. efetg

PC İLE İLGİLİ SINAV SORULARI İÇİN YARDIM LAZIM

Chat gpt at çözer doğru cozmesini istiyorsan soruları sil tek tek düzgün şekilde dik şekilde çekip at. 1737129380 Chat gpt ye bilgi ver işte şu sınav falan nekadar ayrıntı verirsen okadar doğru cevaplar.
  5. efetg

Temudan Alışveriş Yapmayı Nasıl Bırakıcam

-7000 EU8HYB8DYB8DYB8D 1737129255 Hocam eviniz nerde gelim silim temuyu
  6. efetg

🔥İndirim Uygun Fiyata B450 anakart MSI B450M-A PRO MAX 2.499 TL Gaming.gen.tr

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b450m-k-ii-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,863679028.html bu daha iyi gibi duruyor attıgın fiyatta iyi bir şey yok.
  7. efetg

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

piyasadakilerin çogu ya az kullanılmış yada kutudan deneme amaçlı çıkarılmış olabiliyor.
  8. efetg

Temu Alt Limitsiz Alışveriş Taktiği

Chormedan LED isik yazıp tikliyorum sonra bu ekran xikiyor sepete tikliyorum yine 670 sinir var diyor.
  9. efetg

Arkadaşlar bı bendemi olmuyor afadadfa.
  10. efetg

Zaten öyle yapiyorum olmuyor.
  11. efetg

Bende niye olmadı yav hala 670 sınırı geçin diyor.
  12. efetg

Lol hesabım ne kadar eder?

Hocam elinde wr i çok kötü demir hesap varmi 30 level üstü.
  13. efetg

Bu ucubeyi nereye ve nasıl şikayet edebiliriz?

Kanka hangi dağ soylede TSK temizlesin.
  14. efetg

Atatürk düşmanı? PUAHAHAHAJ tamam kardeşim.
  15. efetg

Karşımda olsa aynı şeyleri söylerim çünkü arkadaşın ss te belirttigi durum gerçek (;
  16. efetg

En çok sevdiğiniz soslar nedir?

Şefin spesyali.
  17. efetg

Aslında keyubu onericektim ama malum fiyat farklai var keyubu şuan VDS konusunda en sağlam firmalardan bunada bakabilirsiniz. 1736971886 Sagayi nezaman deneyimlediniz ben kullanırken makineleri gayet güzeldi.
  18. efetg

Saganetwork öneririm Oceanbilisim bulaşma.
  19. efetg

Oyun oynamadan duramıyorum

OHA AWITHTWOTWATWN kanki eger benim gibi bagımlı olsan okey diyecem tek oyunculuda nasıl bağımlı oluyorsun hocam sen sakın çok oyunculu seçeneğe tıklayıp bir servera girme hayatın kayar. 1736945291 minecraft dosyalarından 2 - 3 şey sil versionstan falan oyun bozulsun girme oyuna yapmasıda zor :D.
  20. efetg

Oyun oynamadan duramıyorum

sebebi şu senin oynadıgın minecraft ile benim oynadıgım çok farklı dünyalar sen tek oyunculu takılır arklarla survival girersin ben ise skyblock serverlarında rekabet etmekten oyunu bırakamıyorum o zevk o haz ayrı bir şey işte vds alıyorsun 20 tane afk atıyorsun hergün farm kasıyorsun bi yandan...
Top Bottom