Chat gpt at çözer doğru cozmesini istiyorsan soruları sil tek tek düzgün şekilde dik şekilde çekip at.Bilgisayar mühendisi arkadaşlar yardımınız lazım. Kız arkadaşımın sınav soruları bunlar pek anlamadığım için buraya atmayı uygun gördüm. Cevapları yazar mısınız
Chat gpt at çözer doğru cozmesini istiyorsan soruları sil tek tek düzgün şekilde dik şekilde çekip at.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chat gpt ye bilgi ver işte şu sınav falan nekadar ayrıntı verirsen okadar doğru cevaplar.Final sı
İşte dediğim gibi bol zamanın var tek tek çözecek insan bulman baya zor yapay zekaları zorla farklı promptlarla sor ortak cevaba ulaşırsın elbet.Mesaj otomatik birleştirildi:
Final sınavı esnasında çekilmiş bu fotoğraf. Finalle büt aynı çıkabilir o yüzden bulmaya çalışıyoruz
Anladım teşekkür ederimİşte dediğim gibi bol zamanın var tek tek çözecek insan bulman baya zor yapay zekaları zorla farklı promptlarla sor ortak cevaba ulaşırsın elbet.
C++ da mı kodlanacak hepsiBilgisayar mühendisi arkadaşlar yardımınız lazım. Kız arkadaşımın sınav soruları bunlar pek anlamadığım için buraya atmayı uygun gördüm. Cevapları yazar mısınız
EvetC++ da mı kodlanacak hepsi
3. Soru
Teşekkür ederim3. Soru
include <iostream>
using namespace std;
int FAKTORIYEL(int);
int main() {
int a=5,faktoriyel;
faktoriyel=FAKTORIYEL(a);
cout<<faktoriyel;
return 0;
}