Arama sonuçları: *

1. Akhiore

1.2M TL'ye Araba Önerisi

Ailecek yurt dışına kaçıp mustang alabilirsiniz ya da karadağa şirket kurup yerleşip araba alabilirsiniz
  2. Akhiore

Yapay Zeka Rehber / Fooocus Ücretsiz ve sınırsız görsel oluşturma

Oluşturduğum örnekler https://hizliresim.com/7e2w4h8 https://hizliresim.com/jso53qn ### **1. Pinokio Üzerinden Fooocus Kullanımı** (Nvidia kart gerektirir) Pinokio, yapay zeka modellerini ve araçlarını kolayca kurup çalıştırabileceğiniz bir platformdur. Fooocus'u Pinokio üzerinden kullanmak...
  3. Akhiore

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

Görsel için fooocus indirmeni tavsiye ederim https://hizliresim.com/cm7zz9q oluşturduğu bir görsel bence oldukça kaliteli Sistemin yeterli değilse ve çok kullanmayacaksan bu tarz yapay zekalarının geneli colab da çalışıyor fakat pc ye de kurmak istersen her ikisini de bu videoda anlatıyor...
  4. Akhiore

Evet mesela benim pinokio ya kurduğum fooocus bunları yapıyor cinsel içerikli görseller oluşturabiliyor ya da dall-e nin oluşturamadığı savaş görseli vb şeyleri oluşturabiliyor acaba bu da yazma kısmında aynı şekilde çalışıyor mu onu merak ettim Kuralları yine var gibi sanki ama ötekilerine...
  5. Akhiore

Teşekkürler akşam kurayım bunda yine yasadışı işler için kural oluyor mu kuralsız bildiğiniz var mı tam terimini bilmiyorum anlatmadım
  6. Akhiore

Battlefield 1, 4 ve V arasında seçim yapamıyorum, tavsiyeniz nedir?

Apex oynayın daha iyi !! BF1 oyuncu sayısı olarak daha iyi daha online ama ben BF V daha çok seviyorum ama böyle seri olsun ortamı olsun diyorsan bf1
  7. Akhiore

Bu kulaklık alınır mı?

Bilgisayarda bluetooth olmasına gerek yok kendi alıcısı oluyor kulaklıkların 2,4 ghz ile çalışır bluetoothla oyun oynayamazsın Bütçemi zorladım demişsin fakat belki bi ihtimal daha zorlama imkanın varsa bu ilanla pazarlık edebilirsin en az 3,4 sene seni götürür 2500tl ye fln alsan...
  8. Akhiore

Bu kulaklık alınır mı?

2000tl ye barracuda x aldığımı bilince bence pahalı bu fiyatlara daha iyisi bulunabilir acelen yoksa bekleyebilirsin bence ben alalı ay fln oluyor birde bence kablosuz almalısın kulaklıkta kablosuz olması büyük rahatlık
  9. Akhiore

Hangi spor programını seçmeliyim 💪lı abilerim yardım

Teşekkürler ilk 1 sene fln full body yapıyordum iş yerinden abi full body ile gelişemezsin dedi şu an yaptığım programı verdi 1 seneye yakındır onu yapıyorum 12 haftada fit yemek ten aldığım 3 günlük bir program vardı onu yapmıştım(Güzeldi bence) şimdide az geldiği için bi arayışa girdim...
  10. Akhiore

Teşekkürler onda benim programa göre 1 hafta ara vererek yapmış gibi oluyor ona kafam takıldı nasıl olur diye pazartesi Göğüs, Omuz, Triceps girsem birdahaki pazartesiye kadar giremeyeceğim program 3 ü yeni ekledim o nasıl sizce 1738135183 Teşekkürler program iki benim hoşuma gitti fakat 1...
  11. Akhiore

ilk 3 programı gpt yaptı diğerini bir abim verdi spor haftada 3 gün Pazartesi,Perşembe,Cumartesi gidiyorum Boy: 183 Kilo:100(yağdan kastan değil) 2 senedir spor yapıyorum
  12. Akhiore

Projeksiyon Olarak Hangisini Alırdınız

Harici tv box takacaksan wanbo bence yoksa formovie
  13. Akhiore

Videoda kalitesiz bir video mu istersiniz yoksa kaliteli bir görsel mi?

Youtube kanalım için yapay zeka ile videolar (8dk) hazırlıyorum fakat anlatacağım şeyi video ile anlatırsam sora da 10sn lik kalitesiz videolar (480p) oluşturabiliyorum 5sn oluşturursam loopa sokmam gerekiyor görsel oluşturursam çok kaliteli görseller oluşturabiliyorum ama video daha etkili gibi...
  14. Akhiore

Ücretsiz video upscale önerisi lazım

Sora da oluşturduğum videolar için video upscale ònerisi lazım iştr olduğum için nvidia ekran kartım şu an yok sadece akşamları oluyor o yüzdeb colab üzerinden çalışan ya da web sitesi ücretsis olan bir upscale aracına ihtiyacım var 1,2 tane buldum ama çok yavaş geldi
  15. Akhiore

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu taktıktan sonra işlemci daha da ısındı

Fandan bahsediyorsan onu yanlarındaki kısma elinle çekerek cikaracaksin ama şu an düzgün gibi
  16. Akhiore

ChatGPT Hesap Almak önerileriniz

Öyle valla 5 tane aldım sürekli iade edip başka yerden alıyorum mecbur en son bi yerden aldım otomatik kod sistemi var o güzel gibi bozulmassa
  17. Akhiore

🔥İndirim Kahve Dünyası 3ü 1 arada 40lı paket 2 al 1 öde ile adet fiyatı 2₺

Hoşgeldin kanser bebek Bu arada ben bunu içmiştim illa bunlardan ben içerim diyorsanız diğerlerine gòre baya iyi bence
  18. Akhiore

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

google pixel 9 pro alsam onda bu işlem yine işe yarıyor mu acaba sizce pixel 9 pro mu s24u mı. Araştırdım biraz S24U DAHA İYİ GİBİ SANKİ
  19. Akhiore

❌İndirim Bitti! Kiwi KCC-4320 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi 2399₺

Komple halıyı yıkamak için uygun mu sence evde çok eski bir makine vardı onu yaptırmadım ama o baya büyük bişeydi
  20. Akhiore

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu taktıktan sonra işlemci daha da ısındı

Bunu söktün mü Macunu her söküp taktığında ayenilemen iyi olur ben öyle yapıyorum
Top Bottom