Arama sonuçları: *

1. T

Hangi Termal Macunu Kullanmalıyım?

çok tesekkur ederim
  2. T

hepinize teşekkür ederim
  3. T

peki intel ve amd işlemcilere de aynı macunu kullanabilirim dimi 1 adet alsam hem laptopa hemde kasaya yeter diye umuyorum doğru mu?
  4. T

hangi sürme tarzını uygulamalıyım ? 1737366169 teşekkür ederim 1737366199 teşekkür ederim
  5. T

peki nasıl süreceğim bunun hakkında da detaylı anlatabilir misiniz , nasıl öğrenebilirim?
  6. T

https://www.amazon.com.tr/dp/B002CQU14A bu macun hakkında ne düşünüyorsunuz? buralardan yaptığım alışverişlere güvenebilir miyim bozuk ve kullanım tarihi geçmiş ürün vs. gelmez dimi?
  7. T

pumpout nedir veya ptm nedir marka mı yöntem mi yoksa? 1737359695 ayrıca bundan ne kadar sürmem gerekiyor benim işlemci ve laptoptaki süreceğim yerlere? veya direkt kaç adet almam gerekiyor bu macundan?
  8. T

Arkadaşlar merhabalar, Forumda daha önce nasıl pc toplayacağımı öğrendim parçaları belirledik sona yaklaşıyorum herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Termal macun hakkında öğrenmek istediklerim var. Ryzen 9 9950x işlemci , msi mag corecliquid a13 sıvı sogutma kullanacağım. Sorularım; 1.Hangi...
  9. T

MSI X670E GAMING PLUS WIFI Anakart İle Diğer Sistem Bileşenlerim Uyumlu Mudur?

vay be çok teşekkür ederim. peki birkaç bir şey daha sorabılır mıyım? 1. sorum bu " https://www.incehesap.com/msi-x870-gaming-plus-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8200ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-76819/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.59.5 " bahsettiğin...
  10. T

benim attığım anakarttan tam olarak ne kadar farkı var 1000tl ye değer mi sizce ? mantıklı bir yatırım olurmu? ve o anakarta alacağım ramler uyumlu mudur?
  11. T

ayrıca dediğin kasa için hava akışının iyi olduğu da söylenmiş öneri için teşekkür ederim ancak 200x2 fan daha iyi soğutmaz mı acaba? dairesel alan olarak bakarsak daha çok hava akışı çekmez mi 200x2? 1737218523 amacım %95 iş %5 oyun olacak. tasarım analiz render simülasyon üzerine işlerimiz...
  12. T

toplam 106k tutması lazım yanlışım yoksa.
  13. T

Arkadaşlar toplayacağım sistem linkleri ile birlikte aşağıdadır, uyumluluk açısından sorun yaşar mıyım ? Tavsiyeleriniz, önerileriniz nelerdir? İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X 4.3 GHz AM5 64 MB Cache 170 W İşlemci Tray...
Top Bottom