Neler Yeni

Hangi Termal Macunu Kullanmalıyım?

Alaku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Emin Aydın
peki intel ve amd işlemcilere de aynı macunu kullanabilirim dimi 1 adet alsam hem laptopa hemde kasaya yeter diye umuyorum doğru mu?
evet hocam kullanırsın. Çok sürünce çok verimli olacak kafasına da girme sürerken. birkaç tane video izleyebilirsin sürmek hakkında

TanEftal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tan Eftal
hepinize teşekkür ederim

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
bir ara manyak gibi detaylı izledim ve şunu söyleyebilirim piyasada en iyi 3 tane var;

noctua bu kahverengi olan
thermal grizzly'lerin çoğu iyi ama bunlar 3 farklı tür ama 3 de iş görür
ve son olarak mx 6

bu üçünden aldığın sürece ısıları maksimum 1 veya 2 derece oynar, bu üçünden gönül rahatlığı ile alabilirisin ama bundan daha önemli olan şey kasa seçimin görselci bir adamsan bu konulara çok takılma zaten akvaryum alırsın ama yok ben performans delisiyim soğuk olacak illa diyorsan tower tipi kasa alman lazım onda da önerim asus a 21 plus olur, kullanıyorum memnunum

TanEftal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tan Eftal
bir ara manyak gibi detaylı izledim ve şunu söyleyebilirim piyasada en iyi 3 tane var;

noctua bu kahverengi olan
thermal grizzly'lerin çoğu iyi ama bunlar 3 farklı tür ama 3 de iş görür
ve son olarak mx 6

bu üçünden aldığın sürece ısıları maksimum 1 veya 2 derece oynar, bu üçünden gönül rahatlığı ile alabilirisin ama bundan daha önemli olan şey kasa seçimin görselci bir adamsan bu konulara çok takılma zaten akvaryum alırsın ama yok ben performans delisiyim soğuk olacak illa diyorsan tower tipi kasa alman lazım onda da önerim asus a 21 plus olur, kullanıyorum memnunum
çok tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,687
Üyeler
166,593
Son üye
Texomposter
Top Bottom