Arama sonuçları: *

1. M

Rust fps sorunu yaşıyorum

İşlemci için ileride güncelleme yapmayı düşünmüyorum. Fakat ekran kartı tarafında 5070 ayarında bir karta geçeceğimi düşünüyorum. 5700x3D ddr4 olduğundan alacağımı sanmıyorum. 7500f'e sıcak bakıyorum. 5070/ti da geleceğini düşünürsek anakart ve ram konusunda tavsiyeniz olur mu?
  2. M

Cevabınız için teşekkürler hocam. Peki 7500f dışında önerebileceğiniz işlemci var mıdır? Sanıyorum intel tarafında L3 bellek sebebiyle bulmak biraz zor. Amd tarafında 7600, 7700 gibi veya farklı işlemcilerden önermek isterseniz dikkate alacağım.
  3. M

Rust için ddr5 işlemci önerisi

Cevaplarınız için teşekkürler. • 7500f ile ortalama 500 kişilik bir sunucuda sabit 120 fps almak mümkün müdür sizce? • 3060 ekran kartı kısıtlayıcı olur mu, 7500f veya biraz daha üzerinde bir işlemci almam durumunda (1080p)? • 7500f'ten çok daha iyi olduğunu düşünüp önerebileceğiniz işlemciler...
  4. M

Rust fps sorunu ve uzun yükleme

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bu forumda birisi, arkadaşının 7500f ile 150-160 fps sabit aldığını söylüyordu. Fakat bir başkası da 4080 gpu ile 7500f kombinasyonuyla 80 fps aldığını söylüyordu. Girdikleri sunucu farklıdır ve çok etkileyebilir tabii ki ama bu kadar fark olmamalı diye...
  5. M

Rust için ddr5 işlemci önerisi

Herkese merhaba, şu an 11400f + 3060 + 32Gb ramli bir sistem kullanıyorum ve rust'ta aldığım performanstan memnun olmadığım için işlemci/anakart/ram yükseltmeyi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Rust işlemci zorlayan bir oyun ve özellikle de işlemci önbelleğine çok fazla ihtiyaç duyuyor, bu yüzden...
  6. M

Rust fps sorunu ve uzun yükleme

Hocam merhaba, rust için işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Soru sormaktan çekinmeyin demişsin, yardımcı olursan çok sevinirim :D. Şu anki sistemim 11400f + 3060. Rust özelinde bir işlemci arıyorum fakat ileride 5000 serisi bir ekran kartı veya o seviyelerde bir amd kart alarak aynı anakart...
  7. M

Hocam merhaba, rust için işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. 5700x3D ve 7500f kullanan arkadaşlarınız olması sebebiyle sormak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şu anki sistemim 11400f + 3060. Rust özelinde bir işlemci arıyorum fakat ileride 5000 serisi bir ekran kartı veya o...
Top Bottom