Arama sonuçları: *

1. fürdiegang

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

1 Kg Kars kaşarı 280₺
  2. fürdiegang

Işlemcide deforme

pinlerde sorun yok hocam cuma günü elimde olacak parçalar o zaman test edeceğim.
  3. fürdiegang

Işlemcide deforme

@bugra7768 bilginiz var mı hocam
  4. fürdiegang

Işlemcide deforme

3 gün önce sipariş ettiğim işlemci az önce elime ulaştı ama fotoğrafta gösterdiğim yerde renk solması gibi bişey var (hafif soyulmuş gibi) bende çözemedim bir sıkıntı olur mu? 1736848225
  5. fürdiegang

5700X3D anakart önerisi

bakıcam hocam teşekkürler
  6. fürdiegang

5700X3D anakart önerisi

rgb çok sevmiyorum hocam teşekkür ederim yardımınız için
  7. fürdiegang

5700X3D anakart önerisi

anladım hocam teşekkürler bunu alacağım çok yüksek ihtimalle bir sorum daha olacak aşağıdaki soğutucu iyi midir sizce https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  8. fürdiegang

Benq XL2411P 144HZ 2.5 K alınır mı ?

zamanında kullanmıştım gayet iyi. CS2, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorsanız alınır
  9. fürdiegang

5700X3D anakart önerisi

micro atx olmasının ne gibi kötü yanları var hocam çok bilgim yok
  10. fürdiegang

5700X3D anakart önerisi

Farkı tam olarak nasıl hocam çok mu fark eder 2.el bulmaya çalışırım ama çok bi fark yoksada almak istemiyorum çünkü bütçem bayağı kısıtlı soğutucuda alıcam. 1736640139...
  11. fürdiegang

5700X3D anakart önerisi

işlemciyi kullanabilmek için bios güncellememe gerek var mı hocam bu anakart için
  12. fürdiegang

5700X3D anakart önerisi

merhabalar, yeni aldığım 5700x3d işlemci için anakart bakıyorum bütçem max 4k belki 4100-4200 falan zorlayabilirim, bi anakart buldum ama nasıl olduğuna dair fikrim yok iyi midir? değil ise önerebileceğiniz anakart var mı...
  13. fürdiegang

Ekran kartı fanından gelen garip ses

fandan geliyor zaten eksik belirtmişim
  14. fürdiegang

garantisi yok hocam, ürün ise bayağıdır bende ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu yaklaşık 1-2 ay sonra böyle bir sorunla karşılaştım o yüzden iade edemiyorum sanırım fanı bantlayıp kullanmaya devam edeceğim :)
  15. fürdiegang

ikinci el hocam uzun zamandır böyleydi fanı bantlayıp kullanıyordum bugün merak edip bakayım dedim hala aynı
  16. fürdiegang

ekran kartını sistemden söküp baktım fanda sıkıntı yok gibi ama pc ye takında ses çıkarıp duruyor nasıl çözebilirim? https://streamable.com/c9ekgo
  17. fürdiegang

Cola fanta sprite içenler bakabilir mi

arkadaslae 2 tane kod lazım var mı verebilecek ayın 22sine kadae internetim yokk :((
  18. fürdiegang

yok mu cola icen
  19. fürdiegang

son 1 kod lazım arkadaşlarr
Top Bottom