Arama sonuçları: *

1. priwchu

INSTAGRAM Üzerinden ürün satmak

Mesela Trendyol üzerinde replika motor egzozlari satılıyor.bende bunları Trendyol üzerinden alıp Instagramdan satışa koyup ücretsiz bir şekilde montajını yapmayı düşünüyorum.
  2. priwchu

Daha ne ürün satış yapacağım hakkında fikrin olmadan böyle bir yorumda bulunman saçma olmuş.
  3. priwchu

Arkadaşlar mesela bir ürün satmaya karar verdim.urunun görselini direk Google üzerinden kopyalayıp satışa koysam sorun olur mu? başka dikkat etmem gereken bir şey mi?birde mesela a marka bir ürün var bunu satarken satışa sunarken bir sıkıntı yaşar mıyım?normal mağazadan alıp kar payı koyup satıcam.
  4. priwchu

OMUZ YIRTIGI RAPORU OKUYABİLEN

arkadaşlar saçma olucak ama bunun mealini bilen var mıdır
  5. priwchu

DRİFT L ALIYORUM!!!!!

Arkadaşlar bu sefer kesin anlaştık😋2022 model 8500 km de hasar kaydı yok ve bütün bakımları serviate yapılmış faturaları var dedi. Alırken daha da dikkat etmem gereken bir şey varmı?57 bin tl ye anlaştık.satmak istedigim zaman güzelce satar mıyım? 1715027111 Up up
  6. priwchu

BAŞLANGIÇ İÇİN RS 200

Beyler up uppp
  7. priwchu

BAŞLANGIÇ İÇİN RS 200

arkadaşlar selam,2016 model 15 bin hasar kaydı var adam ustanı al gel gör 60 bin say git diyor.şase işlemsizmiş sadece grenajdan almış hasarı.onerir misiniz?
  8. priwchu

SKOLYOZ HAKKINDA FİKRİN OLANLAR

17 bro
  9. priwchu

SKOLYOZ HAKKINDA FİKRİN OLANLAR

Arkadaşlar sizce çok mu az mı ailem gitmiş bir şey anlamamışlar dediklerinden.spor yapmama engel mi fitness ile uğraşıyorum
  10. priwchu

2015 2016 RS 200 HAKKINDA

Hocam sizden yardımcı olmanızı istiyorum 2017 model olan alınır mı
  11. priwchu

2015 2016 RS 200 HAKKINDA

arkadaşlar başlangıç olarak rs 200 alınır mı alırsam 2015 2016 model Alicam sizce bu modeller alınır mı 80k civarında 1714202005 Up up
  12. priwchu

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Arkadaşlar Marmara veya altınbaş üniversitesi yazmak istiyorum.acaba mekatronik yerine yazılır mı? altınbaş üniversitesinde okuyan var mı?
  13. priwchu

okul tercihi nasıl yapılır

okula gidip tercih yapman çok daha güzel olur.
  14. priwchu

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Q30 2090 TL

Kısacası dedigim şey şu anc yani sag tarafına elimle basılı tuttugum zaman son iki mod arasında geçiş yapıyor üçü arasında degil.anc tuşuma bastığımda üçü arasındada geçiş yapıyor. 1708174956 Hocam sag tarafa basılı tutun çok kullanışlı oluyor 😉
  15. priwchu

Kulaklıktaki anc tuşuna bastığım zaman üç mod arasında da geçiş yapıyor.ancak NFC özelligini kullandığım da iki mod arasında geçiş yapıyor sadece.
  16. priwchu

ANKER SOUNDCORE Q30 NFC SORUNU

sol kulaklıktan hafif bir cızırtı geliyor.ve nfc özelliği ile modlar arası geçiş yaparken sadece iki mod arasında geçiş yapıyor.acaba sadece bende mi böyle? 1708175071 Beyler bı el atsanız ona göre iade edicem belki.
  17. priwchu

Hocam konuyu hortlatmış gibi olucam ama bende aldım ve bazı sıkıntılar var galiba.sol kulaklıktan hafif bir cızırtı geliyor.ve nfc özelliği ile modlar arası geçiş yaparken sadece iki mod arasında geçiş yapıyor.acaba sadece bende mi böyle?
  18. priwchu

2000-2500 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar anc olursa daha da güzel olur.daha çok kulak üstü istiyorum.aklimda soundcore lifeq 30 var şu anlık. 1707680652 Upupup 1707681197 Up
  19. priwchu

KULAKLIĞI AMAZONDAN ALMAK

Arkadaşlar daha önce amazondan ürün almadım.anker soundcore q30 Teknosa da 3500 Amazon ve trendyolda 2500 TL.amazon biraz daha güvenli geldi.ne...
  20. priwchu

OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

İstanbul efendim
Top Bottom