arkadaşlar başlangıç olarak rs 200 alınır mı alırsam 2015 2016 model Alicam sizce bu modeller alınır mı 80k civarında
Kronik krank ve zincir sorunu var diye biliyorum guncel olanlar sorunsuz suan biraz bekleyip yeni kasa alman daha iyi olurarkadaşlar başlangıç olarak rs 200 alınır mı alırsam 2015 2016 model Alicam sizce bu modeller alınır mı 80k civarında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up up
Sıfır RS200'ler Çokta Pahalı Değil Zaten .Kronik krank ve zincir sorunu var diye biliyorum guncel olanlar sorunsuz suan biraz bekleyip yeni kasa alman daha iyi olur
O civarlara 2016 model ktm duke 390 da bakabilirsin dusmeye falan baya dayanikli ilk motorum oluyor kendisi hic sorun yasamamistimarkadaşlar başlangıç olarak rs 200 alınır mı alırsam 2015 2016 model Alicam sizce bu modeller alınır mı 80k civarında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up up
Hocam sizden yardımcı olmanızı istiyorum 2017 model olan alınır mıKronik krank ve zincir sorunu var diye biliyorum guncel olanlar sorunsuz suan biraz bekleyip yeni kasa alman daha iyi olur
Alinir daha iyi hatta 2017 de gosterge dsha iyi eski kare olan cok az sey kapsiyorHocam sizden yardımcı olmanızı istiyorum 2017 model olan alınır mı