Fiyata net bir şey diyemiyorum, 2. El piyasasından anlamam. Önceliğin performans değilde taşınabilirlikse pişman olmazsın watt farkı dışında muazzam...
Monitör kasa vereceğim. Karşı tarafta ocak ayına kadar garantisi devam eden laptopu, rampage 6 fanlı soğutucu, adaptör verecek. Monitörü verdiğim için 3.500...
Laptop içerisindeki gpu ve cpu daima masaüstü versiyonlarından watt olarak daha düşük olur (yaklaşık %25-30 a yakın daha düşük performans verir). Ona dikkat...
başkan şöyle diyim gece çekimi ve selfie iphone 17 (belki video da da alabilir tam bilmiyorum) onun haricinde iphonun kendi eklediği güzel bi sarı filtresi...
örneğin kasa+klavye (markasız blue switch) versem normal anlaştığımız gibi ama monitörü vermesem karşı taraftan da 4k Nakit istesem lehime olur mu ya da çok...
ben tangzu waner sg 2 kullanıyorum. Ses kasmaya pek alışamadım normalde Hyperx Cloud 3'ten kastığım için. Çok da fps oyunu oynamadım. Ama kulaklığın ses...
takası benim lehime nasıl yapabilirim? Massaüstü bilgisayarımın satılmasını beklemek pek istemiyorum.
1776436776
daha iyi performans değil de en azından...
Güncel olarak kendi toplamış olduğum masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum. Performans açısından gayet memnunum. Fakat taşınabilir olmadığı içi laptop'a...