batuyed isimli üyenin son içerikleri

1. batuyed

MSI THIN Laptop'a Geçmeli Miyim?

teşekkür ederim. sanırım takas yapacağım gibi gözüküyor
  2. batuyed

Monitör kasa vereceğim. Karşı tarafta ocak ayına kadar garantisi devam eden laptopu, rampage 6 fanlı soğutucu, adaptör verecek. Monitörü verdiğim için 3.500 de nakit üstüne karşı taraf verecek. Ben performansın farkındayım, kesinlikle pişmanlık yaşar mıyım, bence artı yönleri olur gibi sizcs...
  3. batuyed

örneğin kasa+klavye (markasız blue switch) versem normal anlaştığımız gibi ama monitörü vermesem karşı taraftan da 4k Nakit istesem lehime olur mu ya da çok mu fazla olmuş olur?
  4. batuyed

Yardım IEM KULAKLIK TAVSİYESİ

ben tangzu waner sg 2 kullanıyorum. Ses kasmaya pek alışamadım normalde Hyperx Cloud 3'ten kastığım için. Çok da fps oyunu oynamadım. Ama kulaklığın ses kalitesini beğeniyorum. Tavsiye edebilirim
  5. batuyed

takası benim lehime nasıl yapabilirim? Massaüstü bilgisayarımın satılmasını beklemek pek istemiyorum. 1776436776 daha iyi performans değil de en azından biraz daha yeni nesil bir cihaz olması ve işlemci yönünde bir tık daha iyi olmasını bekliyorum. fps değerleri çok önemli değil. uzun süreli...
  6. batuyed

GPU 45W
  7. batuyed

Güncel olarak kendi toplamış olduğum masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum. Performans açısından gayet memnunum. Fakat taşınabilir olmadığı içi laptop'a geçmek istiyorum. Laptoptan beklentim; Hafif olması, taşınabilir olması, oyunlarda kendi sistemime yakın veya daha iyi performans vermesi. Takas...
  8. batuyed

3600 Mhz Ram'i 3600mhz'ye OC yapamıyorum

GSkill Ripjaws 2x8 3600mhz DDR4 ramlerimi biostan sadece xmp açtığımda 3600mhz ye çekmiyor. Kendim manuel 3600mhz seçtiğimde ise sistem boot edemiyor, bu sorunu bios reset atarak düzeltiyorum. Daha önce 3600mhz de yapay zeka ile yaptığım OC'da 3600mhz de kullanabiliyordum fakat sanırım o da...
  9. batuyed

4000 Lira Kasa+PSU Önerisi

Hayır msi mag forge
  10. batuyed

4000 Lira Kasa+PSU Önerisi

Kullanıyorum gayet güzel. Fanlar ayarlanmıyor tek ekisisi o, onun dışında tavsiye ederim.
  11. batuyed

Laptop ile takas etmek mantıklı mı?

Ben masaüstünden biraz sıkıldım. Değişiklik olsun ve daha rahat olsun istiyorum. Performans açısından çok bi beklentim yok. Bilgisayarcı takas teklifimi kabul etti. Kendi kasamı satıp başka model laptoplara da yönelebilirim aslında da böyle beklememiş olurdum. Böyle yaparsam cebime nakitde...
  12. batuyed

Laptop ile takas etmek mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar. değişiklik olması için laptopa geçmek istiyorum. kesinlikle daha rahat olacağını düşünüyorum. sizce benim kasam ile bu laptopu Kafa kafaya takas etmek mantıklı olur mu? Acer Nitro 5 Laptop: **İntel i5.12500H İşlemci ** 16GB 3200MHZ Ram ** RTX 3050Ti 4GB Ekran kartı **...
  13. batuyed

2.el laptop önerisi 20k

Merhaba, En fazla 25, vermek istediğim 20 bin TL bütçeyle, ince ve hafif, en az 120Hz ekranlı, mümkünse IPS/VA panelli, güçlü işlemcili, 16GB RAM’li, Windows 11 destekli, Valorant 144fps sabit oynatabilecek ve pili fena olmayan laptop arıyorum. Sıfır veya 2. el olur. Masaüstü bilgisayarımdan...
  14. batuyed

Sistemim ne kadar eder?

Kasım ayında sistemi topladım, askeri okul kazanırsam elimde kalacak bir şey olmayacak, o yüzden satmayı düşünüyorum. Sistemin bileşenleri şu şekilde: AMD Ryzen 5 5500 işlemci, MSI A520M A Pro anakart, 2×8 GB G.Skill Ripjaws DDR4 3600 MHz RAM, Sapphire Pulse RX 6600 ekran kartı, çift fanlı kule...
  15. batuyed

3600mhz ramler 3600mhz de çalışmıyor

Evet 1773925097 Yok öyle denemedim
Geri