batuyed isimli üyenin son içerikleri

1. batuyed

Anadolu Lisesi Mezunu Mekatronik Okuyabilir mi?

Forumdaki diğer arkadaşların dedikleri geçerli değil mi diyorsunuz yani?
  2. batuyed

O halde kendi alanım olan yabancı dili kullanabileceğim bir önlisans programına yönelmek çok daha doğru olur.
  3. batuyed

okula benim gibi gitmek isteyen bireyler okula gittiğinde ne yapıyor? Öğretilmiyor mu gereken şeyler?
  4. batuyed

Merhaba. Anadolu Lisesi Dil bölümü mezunuyum. Bu sene TYT'den tercih yapmak istiyorum. Mekatronik bölümü diğer bölümlere göre gerçekten ilgimi çekti. Fakat forumlarda herkes ; Meslek Lisesi okumadıysan gitme demiş kısacası. Hiçbir şey bilmeden Mekatronik ÖnLisans okumaya gidilir mi? Bu bölümü...
  5. batuyed

Hp Victus 15 Kamera Algılanmıyor

en son ekran bezelini çıkartıp kamera kablolalarına bakacağım
  6. batuyed

driverları nereden buldunuz?
  7. batuyed

Yeni geçtiğim hp victus 15 laptopumda driver booster ile tüm driverları kurdum, ayrıca hp uygulamasından da tarattım fakat laptopun webcami aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Gizli aygıtları göster seçeneğini aktif yaptım. Biosta kamera ile ilgili bir ayar göremedim. Kamera uygulamasına girdiğimde...
  8. batuyed

20k Sistem Tavsiye Lutfen

Önerim kasa+psu satılan kasalara bakın daha uyguna gelebiliyor. Ben böyle topladım sistemimi.
  9. batuyed

Laptop Takası Mantıklı mı?

sanırım bu modelin yokmuş kronik sorunıu. frekans düşürmesi de tüm çekirdekleri kullandığı için 1ghz e kadar normalmiş benim durumumdaki gibi. kozmetiği de iyi zaten klavye bağlayıp kullanmış harici
  10. batuyed

işlemci occt cpu testinde en fazla 97 derece gördü. soğutucusuz. batarya sağlığı %70. 3 senelik laptop. monitörüm var ayrıca evde ips %99 srgb 1784556648 97 derecede 3060 mhz ye kadar düştü testte
  11. batuyed

neden 1784556401 tasarımını beğeniyorum sade
  12. batuyed

Merhaba. masaüstü bilgisayarımdan sıkıldım, bu nedenle laptop'a geçmeyi düşünüyorum. Özelliklerini belirttiğim laptopla takas teklifi aldım. Takas şöyle olacak: Ben: Sadece kasamı vereceğim. karşı taraf: Hp victus 15 Laptop, Laptop soğutucu stand Mevcut Masaüstü Sistemim: İşlemci: AMD Ryzen 5...
  13. batuyed

10-15k Laptop Önerisi

ekran Srgb oranı ve ince olması önceliğim.
  14. batuyed

10-15k Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Masaüstü sistemim var ve gayet memnunum. sadece taşınabilir hafif ve ergonomik bir laptop istiyorum, bataryası da iyi götürse güzel olur. kasamı satıp almak istemediğim için bütçem 10-15k bandında. sıfır veya 2.el ne tarz bir şey almalıyım?
  15. batuyed

MSI THIN Laptop'a Geçmeli Miyim?

teşekkür ederim. sanırım takas yapacağım gibi gözüküyor
Geri