Merhaba. Anadolu Lisesi Dil bölümü mezunuyum. Bu sene TYT'den tercih yapmak istiyorum. Mekatronik bölümü diğer bölümlere göre gerçekten ilgimi çekti. Fakat forumlarda herkes ; Meslek Lisesi okumadıysan gitme demiş kısacası. Hiçbir şey bilmeden Mekatronik ÖnLisans okumaya gidilir mi? Bu bölümü...
Yeni geçtiğim hp victus 15 laptopumda driver booster ile tüm driverları kurdum, ayrıca hp uygulamasından da tarattım fakat laptopun webcami aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Gizli aygıtları göster seçeneğini aktif yaptım. Biosta kamera ile ilgili bir ayar göremedim. Kamera uygulamasına girdiğimde...
sanırım bu modelin yokmuş kronik sorunıu. frekans düşürmesi de tüm çekirdekleri kullandığı için 1ghz e kadar normalmiş benim durumumdaki gibi. kozmetiği de iyi zaten klavye bağlayıp kullanmış harici
işlemci occt cpu testinde en fazla 97 derece gördü. soğutucusuz. batarya sağlığı %70. 3 senelik laptop. monitörüm var ayrıca evde ips %99 srgb
1784556648
97 derecede 3060 mhz ye kadar düştü testte
Merhaba. masaüstü bilgisayarımdan sıkıldım, bu nedenle laptop'a geçmeyi düşünüyorum. Özelliklerini belirttiğim laptopla takas teklifi aldım. Takas şöyle olacak:
Ben: Sadece kasamı vereceğim.
karşı taraf: Hp victus 15 Laptop, Laptop soğutucu stand
Mevcut Masaüstü Sistemim:
İşlemci: AMD Ryzen 5...
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü sistemim var ve gayet memnunum. sadece taşınabilir hafif ve ergonomik bir laptop istiyorum, bataryası da iyi götürse güzel olur. kasamı satıp almak istemediğim için bütçem 10-15k bandında. sıfır veya 2.el ne tarz bir şey almalıyım?