Arama sonuçları: *

1. S

Ekran Kartım Fan Açıyor

Hocam 2. el aldımda ekran kartı zaten 1 aylık ekran kartı bide memur adamdan aldım mining yapmasını bilmedigini söyledi ha tabi bu devirde babanada güvenmiceksin orası ayrı mesele fakat 7/24 açık değil fanları bazen açıyor bazen açmıyor garip durum.
  2. S

Ekran Kartım Fan Açıyor

Sağolun hocam.
  3. S

Ekran Kartım Fan Açıyor

40 derecede fan açıyor hocam ilk kez gördüm valla o kadar ekran kartı geçti elime. Bu arada tek monitör kullanıyorum googleda gezerken felan 45-50-60 arası geziyor watt 1732312288 hocam valla ya normalde gram ısı değerlerine felan bakan bi insan değilim deli etti beni oyun oynarken full açık...
  4. S

Ekran Kartım Fan Açıyor

işte ben onu anlamadım normalde 50 55 te min. açıyor 60 ta bile açan var çok erken açıyor fanın ömrünü kısaltıcak eğer bir çözüm bulamazsam garantiye yollucam.
  5. S

Ekran Kartım Fan Açıyor

Merhaba arkadaşlar, RX 7700XT ekran kartım var sapphire markasının çok saçma şekilde rastgele olarak 39-45 derecelerde bazen fan açıyor bazen açmıyor anlamış degilim durumu yazılımı üzerinden buna engel olmaya çalıştım fakat hiç bir türlü açmasını engelleyemedim msı uygulamasını da denedim yine...
  6. S

R5 5500f'e soğutucu takmazsam naneyi yer miyim?

sistem çok saçma tutulmuş ya tamam ddr5 sistem fazla işlemci yok ama o ekran kartı ne bilim saçma yani işlemciler güçlü işlemciler o ekran kartı çok yakışmamış gibi ileride bence güçlendirmeyi düşünün. bu arada soğutucu konusuna gelirsek bence 500 600 lira fazla verin işlemci ne kadar serin...
  7. S

Leptop Alıcam 35k bütçe

Arkadaşlar leptopta oyun oynanıcak fakat autocad gibi programlarda kullanılacak renderda önemli bu bütçeye bunlara uygun bi leptop varmıdır önerilerinizi bekliyorum saygılar.
  8. S

R5 5600X için soğutucu önerisi

https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x123-duo-12cm-frgb-led-fanli-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx123duo.html
  9. S

Teşşekür ederim.
  10. S

@Gurkanpiro @Bünyamina arkadaşlar dediğiniz gibi fanı aldım fakat duo olanını aldım 100 tl fiyat farkı vardı takarken baya bi zorlandım fakat gayet memnunum youtubede gezerken 39 dereceyi geçmiyor furmark cpu testine soktum max 70 gördü ciddi anlamda beni çok rahatlattı teşekkür ederim.
  11. S

Arkadaşlar rgb kumandam çalışmıyor.

Arkadaşlar kumanda çalışıyor rgb controlleri kontrol ettim dün bi tane kabloyu takmadığımı görmüştüm üstünde fan yazılı ve controllerde buna uygun 2 dişli giriş var acaba orayamı aittir kasanın üst kısmından geliyor bu kablo yani pc reset kablosunun aynısı bir kablo
  12. S

Bu kabloyu nereye takıcam

arkadaşlar bir türlü bulamadım hiç çıkardıgımı hatırlamıyorum
  13. S

mikrofon Önerisi 1k Bütçe

Arkadaşlar Fivem gibi oyunlar oynuyorum 1k bütçem var aşşağısı olur yukarısını belki birazcık zorlayabilirim bildiginiz önerdiginiz bir mikrofon varmıdır.
  14. S

teşekkür ederim hocam iyi forumlar. 1725310543 anladım hocam teşşekür ederim o zaman düşünmeden alıyorum.
  15. S

nasıl peki hocam idare eder mi? o fiyat seviyesinde tabi üst düzey bir şey beklemem saçma olur ama 80 90 ı gördürtmesin yeterlidir.
  16. S

hocam şuan bütcem sınırlı gelecekte değiştiricem zaten beni 6 ay idare etsin yeterli.
  17. S

hocam 2.el aldım ama 0 sıfır kutu etiketi açılmamıştı 3800'e çöktüm bedava fiyat.
  18. S

Arkadaşlar bütçe 1000 lira aşşağısı'da olur fakat üstü biraz zorlarım önerileriniz nedir?
  19. S

Ekran kartı alıcam tavsiyeleriniz?

Arkadaşlar hepinize değerli fikirlerini belirttiğiniz için teşekkür ediyorum. 1725133165 Valla yok hocam sırf oyun için dizdim pc yi
  20. S

Ekran kartı alıcam tavsiyeleriniz?

Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorun işlemcim ramim psu um her şey hazır tek eksik ekran kartı rtx 4060ti ile rx7700xt arasında kaldım ham güç olarak rx7700xt çok önde ve gelecek oyunlara yönelik olarak rx7700xt nin 12gb vram olması beni çok etkiledi özellikle gta6 nın çıkmasını bekliyorum...
Top Bottom