hocam 2.el aldım ama 0 sıfır kutu etiketi açılmamıştı 3800'e çöktüm bedava fiyat.5600 x almadıysanız 5600 alın fark nerdeyse yok aralarında
Uygun arıyorsan 550tl ye x123 fan alabilirsin. İyi bir fan olsun dersen peerless assasin.Arkadaşlar bütçe 1000 lira aşşağısı'da olur fakat üstü biraz zorlarım önerileriniz nedir?
aralarında fark yok ama sızın tercıhınız az daha butce cıkarıp pearl assain yada phantom spirit bakınhocam 2.el aldım ama 0 sıfır kutu etiketi açılmamıştı 3800'e çöktüm bedava fiyat.
hocam şuan bütcem sınırlı gelecekte değiştiricem zaten beni 6 ay idare etsin yeterli.Uygun arıyorsan 550tl ye x123 fan alabilirsin. İyi bir fan olsun dersen peerless assasin.
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
ozaman dark freezer alın gecınhocam şuan bütcem sınırlı gelecekte değiştiricem zaten beni 6 ay idare etsin yeterli.
nasıl peki hocam idare eder mi? o fiyat seviyesinde tabi üst düzey bir şey beklemem saçma olur ama 80 90 ı gördürtmesin yeterlidir.ozaman dark freezer alın gecın
Bu aylarda 75 civarını görürsün maximum. 5600x e yeterli. İleride değiştirmene gerek yok.nasıl peki hocam idare eder mi? o fiyat seviyesinde tabi üst düzey bir şey beklemem saçma olur ama 80 90 ı gördürtmesin yeterlidir.
gorcegını sanmam o kadar 5600 var fanı ters takmısım bıde ıyı olmayan bır macun surdum 61 62 yı gecmıyor valodanasıl peki hocam idare eder mi? o fiyat seviyesinde tabi üst düzey bir şey beklemem saçma olur ama 80 90 ı gördürtmesin yeterlidir.
teşekkür ederim hocam iyi forumlar.Bu aylarda 75 civarını görürsün maximum. 5600x e yeterli. İleride değiştirmene gerek yok.
anladım hocam teşşekür ederim o zaman düşünmeden alıyorum.gorcegını sanmam o kadar 5600 var fanı ters takmısım bıde ıyı olmayan bır macun surdum 61 62 yı gecmıyor valoda
Güle güle kullan.@Gurkanpiro @Bünyamina arkadaşlar dediğiniz gibi fanı aldım fakat duo olanını aldım 100 tl fiyat farkı vardı takarken baya bi zorlandım fakat gayet memnunum youtubede gezerken 39 dereceyi geçmiyor furmark cpu testine soktum max 70 gördü ciddi anlamda beni çok rahatlattı teşekkür ederim.