Serkankara02

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Serkankara02
      Öncelikle rica ederim. Ben bu monitörü çok fazla araştırdım hem 4K, hem 2K, hem de 1080p/320Hz kullanılabilmesinden dolayı Gigabyte M27UP modelini tercih...
    • Serkankara02
      Monitör bakan arkadaşlar için; Gigabyte M27UP modelinden stokta 2 tane görünüyor. Geçenlerde ben bu monitörden 2 tane geri göndermiştim, tahminimce onlar...
    • Serkankara02
      Serkankara02, Yardım Steelseries nova 7 dip ses başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Merhaba uygulama üzerinden volume limitini açık tutun kulaklık uzerinden de ses tekerleğini fullden çok az aşşağıya doğru çekin ben o şekilde kullanıyorum...
    • Serkankara02
      Serkankara02, Kablosuz Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam el boyutum standart büyük değil ben mağazadan deneyip almiştim elime çok güzel oturuyor benim ama siz büyük diyorsaniz küçük gelebilir bu markanin...
    • Serkankara02
      Serkankara02, Kablosuz Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.gaming.gen.tr/urun/832022/mchose-a5-v2-ultra-blue-8k-hz-kablolu-4k-hz-kablosuz-gaming-mouse-mc-a5v2-6/ Trendyol hepsiburada demişsin ama...
    • Serkankara02
      Serkankara02, Csfloat Çok Fazla Komisyon Alıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bynogame le ayni kesinti oranina sahip para yüklerken ama aradaki fark csfloat ta 5000 e alcagin skin bynogame de 8000 tl oluyor o yüzden fazla kesiyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri