Serkankara02 isimli üyenin son içerikleri

1. Serkankara02

Yardım Sahibinden anakart alırken dolandırıldım

Hocam öncelikle bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim banada öyle bir şey denmişti ama çok uğraşasim gelmedi acikcasi tazminat dusundum ama onada avukat vs gerekiyor o yüzden paranin peşini biraktim benim için 3000 tl de bir anlam ifade etmiyor artik adamda güzel bir ceza yediği için bana o...
  2. Serkankara02

Bu msi monitör alınır mı?

Hocam bende 180hz modeli var bunlarda ses çikişi yok tek eksi diyebilecegim yani o yaklasik 8 aydir kullaniyorum çok memnunum panel renk kalitesi bence çok iyi öneririm
  3. Serkankara02

Yardım Sahibinden anakart alırken dolandırıldım

Hocam geçmiş olsun bende yaklasik 4 sene önce cocukluk hevesi direksiyon seti alicam diye dolandirilmistim letgo uzerinden bende parayi eft yapmistim kandirmisti beni bir şekilde olay uzun oldugu için anlatmayacağim dolandirildigimi anladigim an karakola gittim ifade verdim zaten baya detay...
  4. Serkankara02

İphone 11 hala alınır mı?

Alınmaz hocam kamera yetersiz telefon sürekli donuyor bazen instagram whatsapp gibi uygulamalara girerken 20-30 saniye bekliyor girmiyor bir türlü google da feci kasiyor bu dediklerim gün içerisinde en az 5-6 kere oluyor 2025 te elle tutulur 1 tane olumlu özelliği yok
  5. Serkankara02

ACİL YARDIM ram değiştirdim pc 3 kere biri uzun dıt sesi veriyor

Hocam 2 kısa sonra uzun ötüyorsa ramle alakli ram ya bozuktur ya yanliş takılmıştır yada anakartla uyumlu değildir
  6. Serkankara02

Asus CU4k30 Capture card ps5 ses sorunu

herkese iyi günler asus cu4k30 capture card aldim konsoldan yayin yapabilmek icin goruntu vs her şeyi hallettim ama ps5 te ben kablosuz kulaklık kullanıyorum oyun sesini obs ye nasil aktaracağımı bulamadim.Kulakliği kablolu şekildede kullansam da gelmiyor.Capture card uzerindeki kulaklik...
  7. Serkankara02

Samsung m7 43 inc monitör destek

Ps5 pro da kullanicam şu an 2 monitorum var ana monitorum 2k 180hz olduğu için ps5 te destekleyen oyunlarda 120hz modunda gayet akici ve guzel bir oyun deneyimi aliyorum ama 27 inc küçük geliyor ayrica ses çıkışı olmadigi icin kulaklık takmaya mecbur kaliyorum ve bu canımı çok sıkıyor soundbar...
  8. Serkankara02

Playstation 5 Pro Soruları

Hocam ben 2 senedir 5 kullanicisiyim son 1 senedir de gta fifa dışında kullanmıyorum pro geçmeyi dusunuyorum farkini su an gormicem ama gta 6 ciktigi zaman 30 fps oynamak istemedigim icin yukseltmeyi dusunuyorum paran varsa ileriye donuk olabilir ama zorlicaksan kendini gercekten degmez gibi duruyor
  9. Serkankara02

Yardım Steelseries nova 7 dip ses

Tamamdir tesekkur ederim
  10. Serkankara02

Limiti açtığım zaman zaten baya azaliyor duyulmicak seviyeye iniyor limit kaldirinca artiyor limit acikta ses seviyesi bence yetersiz o yuzden kapali kullaniyodum ama eve gidince olmadi limit acip denicem tekrar zaten full seste kullanmiyorum genelde
  11. Serkankara02

Öneri 6K Bütçe ile Kulaklık Önerisi

Hocam bende dragon aldim gercekten baya şık duruyor duz renk olsa almazdim novalarin dış görünüşünü sevmiyorum
  12. Serkankara02

Sony PlayStation 5 Pro Ön Siparişte !! 🤔49.999TL

30k ya yurtdisindan anca kendine alirsin adam kâr payi koyucak vs yurtdisi cihazlar 36-40 arasi olur diye düşünüyorum
  13. Serkankara02

Öneri 6K Bütçe ile Kulaklık Önerisi

Geçen hafta ss artic 3 ten nova 7 ye geçtim ses kalitesini baya beğendim bence rahat bi kulaklık 5-6 saat üzeri taktığım zaman birazcik rahatsiz ediyor ama bence oda normal azcik dip ses var kulaklık uzerinden sesi %10-20 arasi kısınca dip ses kayboluyor onun dışı gayet memnunum ozellikle artic...
  14. Serkankara02

Öncelikle herkese iyi günler dilerim geçen hafta nova 7 aldım kulaklık üzerinden sesi sona çektiğim zaman ufak bir dip ses oluyor kulaklik uzerinden sesi çok az kıstığım zaman tahminim %100 den %80-%85 e felan dip ses gidiyor uygulama uzerinden dış sesleri alma ayarıni kapadim ona rağmen var...
  15. Serkankara02

7500f ve 4070super 1080pde darboğaz yapar mı?

I5 14400f 4070 li sistemim var kasayi ilk aldigim ay monitor alamamistim 1080p kullandim ekran kartini sömüren oyunlarda bile %60 ın üstüne çıkmıyordu kart bu yüzden bazen monitorun hz sinin bile altinda kaliyodu fps ilk başta idarelik sonrasi icin monitor degistirmeyi dusunuyosan kasanin...
Geri