Arama sonuçları: *

1. deAdd

Instagram Instagram'da birinin takipçi ve takip listesinin gözükmemesi

Bir kaç kişiye denk geldim takipçi ve takip listesi gözükmüyor resimdeki yazı çıkıyor bunu bizde yapabilir miyiz? bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
  2. deAdd

"Windows gereken dosyaları yükliyemiyor" hatası

Uefi ve gpt olarak yazdırıyorun uefi açık 1704621181 bendeki HDD yi SSD ye klonlamak istiyorum nasıl yaparım?
  3. deAdd

windowsun sitesinden 1704620500 bende çalışan HDD yi 120 GB SSD ye klonlasam olur mu ve nasıl klonlarım?
  4. deAdd

USB deki dosyaları baska flasha aktarıyorum, herşeyi temizleyip sonra yazdırıyorum
  5. deAdd

eski nesil PC sistem şöyle: MSI 970a g43 AMD FX 6120 r7 240 7gb ram 230-250 watt power 120 SSD 1tb hdd
  6. deAdd

Bende Windows 10 yüklü olan HDD vardı. Dün SSD aldım. Klonlamaya çalıştım, olmadı ama diskte gözüküyordu taktığımda. Ben de format atayım dedim. Flasha Rufus üzerinden Windows 10 ISO dosyasını attım. Windows yüklenirken hata verdi. FAT32'di, NTFS yaptım, yine olmadı. Sebebi nedir? Yardımcı olur...
  7. deAdd

Anakartta Soğutucu Fan giriş yeri yok

elimde eski bir sistem var anakartın markası ıpx 41-d3.kasayı yeni aldım kasanın içinde ek olarak LED'li fan varmış ama anakarta takacak yer bulamadım görsellerde mevcut ve o son fotoğraftaki pinler ne işe yarıyor anakartta?
  8. deAdd

Mavi Ekran PC açılmıyor (RECOVERY Hatası veriyor)

Daha deminleyin flasha win 10 kurdum 21h2 boot ayarlarından USB yi seçtim PC yi yeniden başlattım windows kurma ekranı gelmedi , tekrar eski haline getirdim PC ye flashı taktım şimdide flash ı okumuyor pc.
  9. deAdd

Nerden bulabilirim minidump dosyasını
  10. deAdd

Flashın içinde bir şey varsa onu mu sileyim? 1644771464 Flashın içindeki Windows u sildim şimdi , Windows 10 un 21h2 isosunu googleden indirdim.güvenli moddan ISO dosyasını rufus ile kurulum yapacağım.
  11. deAdd

PC abimin abim Windows u ghost spectradan indirmiş sanırım çünkü USB nin içinde Windows yüklüydü format atarken normal Windows yükleme yeri değildi ghostspectra yazıyordu sizce ondan olabilir mi? 1644749617 Güvenli modda Windowsun sitesinden win 10 indirdim flashı taktım flasha ISO dosyasını...
  12. deAdd

RECOVERY yazısı geliyor güvenli modda başlatıyorum.yeniden başlatınca ekran siyah oluyor mouse ve klavye devre dışı oluyor ama PC çalışıyor. Sizce ekran kartı mı HDD de mi sorun var?
  13. deAdd

PC'yi açtım RECOVERY hatası verdi. 1 daha denedim siyah ekran verdi mouse ve klavyenin ışığı da yanmıyor du , sonrasında bir daha açtım, RECOVERY diyordu, aşağıda ise start filan yazıyordu, start dedim, % işareti çıktı, "Fixing stage 5" vs. yazıyordu, bekledim, doldu ve siyah ekranda kaldı...
  14. deAdd

Çözüldü✓ PC DÜZ KONTAK NASIL YAPARIM??

Peki yardımınız için teşekkürler
  15. deAdd

Birde en son Windows 8.1 yapmıştım o sabah oldu onunla ilgili olabilirmi
  16. deAdd

O zaman PSU değiştirmem lazım
  17. deAdd

böyle yapınca PC fanları filan çalışıyor PC den açılma sesi geliyor ama sondaki dııı d sesi gelmiyor yani ekranda filan görüntü olmuyor
  18. deAdd

Yok olmuyor. Geçen gün PC açılıyordu sabah denedim güç düğmesine bastım çalışmadı PSU dan mı kaynaklı acaba. Boşuna söktüm ya
  19. deAdd

Kestim uçlarını açtım deydiriyorum açılmıyor bu arada mavi ile siyah değil o 1 mavi 1 beyaz 1 mavi 1 beyaz var
  20. deAdd

Mavi ve siyah derken bundanmı bahsediyorsunuz?
Top Bottom