Neler Yeni

Mavi Ekran PC açılmıyor (RECOVERY Hatası veriyor)

deAdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmet Atalay
PC'yi açtım RECOVERY hatası verdi. 1 daha denedim siyah ekran verdi mouse ve klavyenin ışığı da yanmıyor du , sonrasında bir daha açtım, RECOVERY diyordu, aşağıda ise start filan yazıyordu, start dedim, % işareti çıktı, "Fixing stage 5" vs. yazıyordu, bekledim, doldu ve siyah ekranda kaldı, yeniden açtım ve yine RECOVERY hatası çıktı karşıma. Ben de veri kaybı yaşamadan Windows'u silmeden üstüne kurdum, sonra tekrar aynı hatayı verdi. 0 dan format attım yine aynı hata veriyor. HDD ' 'de mi sorun var, ekran kartında mı?

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
PC'yi açtım RECOVERY hatası verdi. 1 daha denedim siyah ekran verdi mouse ve klavyenin ışığı da yanmıyor du , sonrasında bir daha açtım, RECOVERY diyordu, aşağıda ise start filan yazıyordu, start dedim, % işareti çıktı, "Fixing stage 5" vs. yazıyordu, bekledim, doldu ve siyah ekranda kaldı, yeniden açtım ve yine RECOVERY hatası çıktı karşıma. Ben de veri kaybı yaşamadan Windows'u silmeden üstüne kurdum, sonra tekrar aynı hatayı verdi. 0 dan format attım yine aynı hata veriyor. HDD ' 'de mi sorun var, ekran kartında mı?
Windows açılmıyorsa hdd'de , ekran gelmiyorsa ekran kartındadır sorun

deAdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmet Atalay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows açılmıyorsa hdd'de , ekran gelmiyorsa ekran kartındadır sorun
RECOVERY yazısı geliyor güvenli modda başlatıyorum.yeniden başlatınca ekran siyah oluyor mouse ve klavye devre dışı oluyor ama PC çalışıyor. Sizce ekran kartı mı HDD de mi sorun var?

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Bozuk windows dosyalarından olabilir Windows'u nereden indirdiniz ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
RECOVERY yazısı geliyor güvenli modda başlatıyorum.yeniden başlatınca ekran siyah oluyor mouse ve klavye devre dışı oluyor ama PC çalışıyor. Sizce ekran kartı mı HDD de mi sorun var?
güvenli modda pc çalışıyorsa bence HDD'de sorun vardır. temiz bir windows ile deneyin bence. sonra ne olduğu belli olur

deAdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmet Atalay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bozuk windows dosyalarından olabilir Windows'u nereden indirdiniz ?
PC abimin abim Windows u ghost spectradan indirmiş sanırım çünkü USB nin içinde Windows yüklüydü format atarken normal Windows yükleme yeri değildi ghostspectra yazıyordu sizce ondan olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenli modda pc çalışıyorsa bence HDD'de sorun vardır. temiz bir windows ile deneyin bence. sonra ne olduğu belli olur
Güvenli modda Windowsun sitesinden win 10 indirdim flashı taktım flasha ISO dosyasını atmıyor hata veriyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
PC abimin abim Windows u ghost spectradan indirmiş sanırım çünkü USB nin içinde Windows yüklüydü format atarken normal Windows yükleme yeri değildi ghostspectra yazıyordu sizce ondan olabilir mi?

Güvenli modda Windowsun sitesinden win 10 indirdim flashı taktım flasha ISO dosyasını atmıyor hata veriyor
Hocam virüslü olabilir. Duyduğuma göre o sisteme çok rahat virüs giriyormuş. Ve yapımcı eğer virüs koyduysa antivirüs onu bulamıyormuş tam olarak. Başka bir flash ile deneyin. daha önceden format için kullanılmış veya temiz windows 10 için kullanılmışsa daha iyi olur

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar

Diski biçimlendir windows kuracağın flashı sonra yeniden nede rufus ile kurulum yap windows isoyu indirdikten sonra.

deAdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmet Atalay
Diski biçimlendir windows kuracağın flashı sonra yeniden nede rufus ile kurulum yap windows isoyu indirdikten sonra.
Flashın içinde bir şey varsa onu mu sileyim?

Hocam virüslü olabilir. Duyduğuma göre o sisteme çok rahat virüs giriyormuş. Ve yapımcı eğer virüs koyduysa antivirüs onu bulamıyormuş tam olarak. Başka bir flash ile deneyin. daha önceden format için kullanılmış veya temiz windows 10 için kullanılmışsa daha iyi olur
Flashın içindeki Windows u sildim şimdi , Windows 10 un 21h2 isosunu googleden indirdim.güvenli moddan ISO dosyasını rufus ile kurulum yapacağım.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Yüzde 70 diskle ilgili bir sorun.