Arama sonuçları: *

1. Y

Webtekno a101 sistem rezilliği

10 k ya rtx li sistem toplarım hocam ben 7-8k ederi max bunun
  2. RTX 2060 Arıyorum 2.el temiz olması önemli fiyatta anlaşırız

Kayseri RTX 2060 Arıyorum 2.el temiz olması önemli fiyatta anlaşırız

Kayseri öncelikli arıyorum şehir dışı kargo ile satın alabilirim
  3. Y

Furmark testi yaparken sistem komple kapandı

soğutmayla alakası yok ya ekran kartının fanlarında bir şey var yada termal macunu değişmemiş 1737117689 ekran görüntüsü atabilirmisinz 82 derecedeki halinin furmark testinde
  4. Y

Yemek kalori hesabı nasıl yapılır

Telefonda fatsecret uygulaması var bende kullanıyorum onla birlikte günlük aldıklarını yedikleri bardak ölçüsüyle vs hesaplaya biliyorsun gayet güzel bir uygulama https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatsecret.android&hl=tr
  5. Y

Sporda 8. Ay Sırt yorum

boyunuz biraz kısa olduğun için daha hızlı bir gelişim sağlayabilirsiniz ki birazda öyle olmuş bu artı yönü diyebiliriz kısa olmasının eksisi ise kısa olmanız boy artışınız oldumu peki baktınızmı aynen bu şekilde devam edin bırakmayın kesinlikle ek olarak kreatin kullanabilrsiniz takviye olarak...
  6. Y

Sporda 8. Ay Sırt yorum

hocam öncelikle tebrik ederim 8 aya göre yapılabilir bi vücut boyunuz kaç öncelikle onu merak ettim omuz ve sırt genetiğiniz iyi gözüküyor yaşınıza göre devam ederseniz 2-3 senede ortalama üstü bi vücudunuz olabilir fakat kanat çalışmasını arttırmanızı tavsiye ederim diğer bölgelere göre zayıf...
  7. Y

Türk Telekom Evime Böyle Bir Kablo Çekmiş Fiber Kablosu Mu?

tamamdır hocam teşekkürler 2 senedir gelmesini bekliyorduk bakır kablo çalınma olayları çok olunca hızlandırdılar işleri galiba 😂
  8. Y

Türk Telekom Evime Böyle Bir Kablo Çekmiş Fiber Kablosu Mu?

Mahallede altyapı çalışmaları vardı görüyordum kalın turuncu kablolar çekiyolardı direklere fakat binaya kadarmı fiber çekiyorlar kutuya kadarmı onu bilmiyordum fiber kablosumu nedir bu
  9. Y

4.5K Bütçeyle Hangi Monitör Alınmalı?

aralarında ıps panel msı var sadece va alcaksanızda asus u alın geçin derim
  10. Y

Wraithesports.com güvenilir mi ?

güvenilir
  11. Y

🔥İndirim MODART 4070 SÜPER sistem 41999TL

nerde ucuz parça kullanmışlar yarın birgün elinizde kalmasın 3-5 bin fazla verin bilindik parçalar alın
  12. Y

Valorant hesabı satın almak istiyorum.

ilk mail i vermesi lazım aksi takdirde alınmaz
  13. Y

Yardım BİLGİSAYARIM EKRAN KARTSIZ SADECE İŞLEMCİ İLE ÇALIŞIR MI?

dahili grafik var işlemcinizde çalışır yani anakarta takınız monitör kablosunu
  14. Y

Süperbox nasıl daha iyi çeker

bulunduğunuz konuma göredir zaten hızı supre box ın cam önüne vs koyabilirsiniz 5g olan daha hızlıdır 2.4 e göre
  15. Y

2K oyunlar için 27 inch mi yoksa 32 inch mi?

fps oyunu vs oynayacaksanız 27 inç,hikayeli oyun oynayacaksanız 32 yi alın geçin fakat büyük ekran mı istiyorsunuz küçük ekranmı birazda size bağlı
  16. Y

Yardım RAM frekansı sorunu ekran gelmiyor

bios u sıfırlayarak düzeltebilirsiniz bios pilini çıkartın güç kesliyken 20-30 sn sonra tekrar takın
  17. Y

Bu motosiklet zemin kilidi nasıldır?

5 dakkasını almaz işi bilen birinin koyacak yeriniz yokmu garaj apartman dairesi gibi
  18. Y

WhatsApp wifi kullanımı

arka plan verisi yazıyor onu kapatınca düzelmiyormu onla alakalı değilse arka planda çalışan uygulamaları kapatın
  19. Y

Yardım R5 1600AF 12NM Isınıyor.

stok soğutucu var anladığım kadarıyla termal macununu ne zaman değiştiniz en son ısınma sorunu vardı zaten o işlemcilerde
  20. Y

Yardım 2 Psu dan hangisi daha iyi olur sizce

4070 serisinin superle ti ın girişi farklı hocam soldaki var msı da cooler alırsam dönüştürücü ile kullancam
Top Bottom