Neler Yeni

Sporda 8. Ay Sırt yorum

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Screenshot_20250113_230936_Gallery.jpg
Alıntıyı görüntülearkadaşlar yaş 15 fotolardan birinde 54 birinde 58 kiloyum aralarında 1 buçuk ay fark var sizce nasıl şimdiden teşekkür ediyorum sporda 8.ayım

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
yiğit karaca
hocam öncelikle tebrik ederim 8 aya göre yapılabilir bi vücut boyunuz kaç öncelikle onu merak ettim omuz ve sırt genetiğiniz iyi gözüküyor yaşınıza göre devam ederseniz 2-3 senede ortalama üstü bi vücudunuz olabilir fakat kanat çalışmasını arttırmanızı tavsiye ederim diğer bölgelere göre zayıf kalmış kendi vucüdumuda bakabilrisiniz ilk hali son hali benimde düzenli 8 ay oldu düzensiz 1 yılı geçmiştir rahat hedefiniz sürekli kilo alma olmasın kas kütlenizi ve gücünüzü arttırmaya odaklanın ve düzenli yapmaya çalışın kesinlikle bırakmayın kilo her şey değil benim gözlemim sağlıklı sporlar dilerim (boy;1.78 kilo 65 yaş;16)

WhatsApp Görsel 2025-01-13 saat 23.23.02_a3d07c1a.jpggüncel form WhatsApp Görsel 2025-01-13 saat 23.23.02_9870c68b.jpg1 ay öncesi WhatsApp Görsel 2025-01-13 saat 23.23.34_d06cdb94.jpg2.ayımWhatsApp Görsel 2025-01-13 saat 23.31.16_ecb0eacd.jpg ilk başladığım gün 49kg

Son düzenleme:

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öncelikle tebrik ederim 8 aya göre yapılabilir bi vücut boyunuz kaç öncelikle onu merak ettim omuz ve sırt genetiğiniz iyi gözüküyor yaşınıza göre devam ederseniz 2-3 senede ortalama üstü bi vücudunuz olabilir fakat kanat çalışmasını arttırmanızı tavsiye ederim diğer bölgelere göre zayıf kalmış kendi vucüdumuda bakabilrisiniz ilk hali son hali benimde düzenli 8 ay oldu düzensiz 1 yılı geçmiştir rahat hedefiniz sürekli kilo alma olmasın kas kütlenizi ve gücünüzü arttırmaya odaklanın ve düzenli yapmaya çalışın kesinlikle bırakmayın kilo her şey değil benim gözlemim sağlıklı sporlar dilerim (boy;1.78 kilo 65 yaş;16)

Alıntıyı görüntülegüncel formAlıntıyı görüntüle1 ay öncesi Alıntıyı görüntüle2.ayımAlıntıyı görüntülespora ilk başladığım gün
çok iyi gelişmişsin hele ilk başladıgın gün ile 2. ay arasındaki farka bakılırsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntülegüncel form Alıntıyı görüntüle1 ay öncesi Alıntıyı görüntüle2.ayımAlıntıyı görüntüle ilk başladığım gün 49kg
boy 168

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
yiğit karaca
çok iyi gelişmişsin hele ilk başladıgın gün ile 2. ay arasındaki farka bakılırsa

boy 168
boyunuz biraz kısa olduğun için daha hızlı bir gelişim sağlayabilirsiniz ki birazda öyle olmuş bu artı yönü diyebiliriz kısa olmasının eksisi ise kısa olmanız boy artışınız oldumu peki baktınızmı aynen bu şekilde devam edin bırakmayın kesinlikle ek olarak kreatin kullanabilrsiniz takviye olarak kullandınızmı bilmiyorum ama

boy 168
teşekkür ederim beslenmeye ilk aylar dikkat etmiştim ama şuan ne bulursam yiyorum kafasındayım

Top Bottom