Arama sonuçları: *

1. hakan32

Rajintek 1200w 80+plat arızalı çıktı

Rajintek Kasası ile birlikte aldım Kutusu felan çıkmadı iadeyi nasıl yapabilirim yada değişim için Kasayıdamı göndermem gerek.
  2. hakan32

Rajintek 1200w 80+plat arızalı çıktı

2 gün önce Satın aldığım PSU bugün kasamı topladıktan sonra format işleminde kendini komple kapattı Hiç bir şekilde sisteme elektrik gelmiyor Hiç bir tepki yok. Farklı psu taktım sistem çalıştı PSU başka PC ye taktım anakart ışığı yandı Start verdiğimde CPU fanı ve PSU fanı 5 saniye çalışıp...
  3. hakan32

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 a ekran kartı tavsiyesi.

PSU tarafında ise Tier A serisinden en az 700w olacak bir modeli tercih etmeniz sizi PSU gücü yettiği sürece en az 10 yıl sorunsuz götürecektir. https://cultists.network/140/psu-tier-list/
  4. hakan32

Asus Rog strix ile aynı malzeme kalitesine ve soğutma performansına sahip
  5. hakan32

2 kartın ortalama boyutsal farkını şöyle görmeniz açısından paylaşıyorum kasanızı kontrol edin satın almadan.
  6. hakan32

Evet en üst segment zaten kart çok büyük kasanıza uyarmı onada bakmak lazım Kullanmış olduğunuz kartınız 24 cm uzunluk 9 cm yüksekliğe sahip Bahsettiğimiz 7700xt nitro ise 32 cm uzunluk 13 cm yükseklik 6 cm genişliğe sahip :D
  7. hakan32

7700xt şaşma nitro serisini al ömürlük kart zaten 60 derecenin üstünü göremezsin aşırı serin çalışıyor.
  8. hakan32

Ryzen 7 5800X mi Ryzen 5 5600x bu ikisinden birini alacağım bütçe sıkıntı değil

Hatta şu verileri ortaya bırakıyorum 5800x3d alacak arkadaşlar bi kere daha düşünsün. Kasam Rajintek Zofos ultra 15 tane 120mm Fan var Sıvı soğutma Arctic 420mm v3 :D Termal macun thermal grizzly kryonaut
  9. hakan32

Ryzen 7 5800X mi Ryzen 5 5600x bu ikisinden birini alacağım bütçe sıkıntı değil

AM4 platformunda x3d işlemciler Piyasadaki AM5 soketler dahil en çok ısınan işlemciler 420mm sıvı soğutma ile 5800x3d işlemciyi render testinde 79 derecede zor tutuyorum :D
  10. hakan32

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

Palit Gamerock modeli RTX 5090 120k https://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx-5090-gamerock-32gb-512bit-gddr7/
  11. hakan32

Msı anakart mı asus anakart mı

Asus rog b550 sahibi olarak şunu soyleyebilirim garanti bittikten sonra USB portlarinin bazıları bozuldu wifisi bozuldu ve son olarak bios pili sağlam olmasına rağmen gücü komple kesersem bios sifirliyor
  12. hakan32

Pc biranda mavi ekran verdi

Sorun diskinizin sanal belleginden kaynaklaniyor bunu kapatıp tekrar deneyin
  13. hakan32

Çözüldü✓ Ekran kartım sürekli çalışıyor görev yöneticisini açınca duruyor

Furmark testinte Kartın %75 TDP ile çalışıyor buda 250w denk geliyor Gerçek Isı değerlerin değil bunlar Normalde kartın 350w hatta 380 lere kadar çıkan bir kart Power consumption yüzdesine bakarsan göreceksin zaten Karta yüzde 100 yük bindiğindeki ısı değerlerini kontrol et
  14. hakan32

Şöyle bir yazıyı paylaşıyım seninle Daha sağlıklı olacaktır.
  15. hakan32

Masaüstü bilgisayarımın ekranlarının kapanması

Ekran kartına Furmark testi yap Ve HWinfo üzerinden EKran kartının bütün sıcaklık değelerini paylaş Vram arızası gibi duruyor Uzun süre miningte çalışmış kartlarda bu sorun yaşanır GPU sıcaklığı normal gözükebilir Miningte Kartlar serin tutulur hatta Fanları dönmeyebilir Ancak bütün yükü Vram...
  16. hakan32

Virüs olasada olmasada %100 yükte bellek sıcakları aşırı yüksek Eğer oyunlarda v.s Kart %100 yüke biniyorsa ve Memory sıcaklıkları 90 derece üzeri çalışıyorsa yakın zamanda kartın görüntü kesecektir.
  17. hakan32

Kart daha önce Mining çok kalmış belli Bellekler aşırı ısınıyor Pad değişimi şart adwcleaner ile bi temizlik yap eğer bir şey bulursa malwarebytes kur komple tarattır eğer virüs sebepse sorun çözülecektir.
  18. hakan32

2.el asus tuf 3060ti

AMD kapıdan sokmam Beni tanıyanlar biliyor Günde 15 hazır sistem toplayıp teslim ediyorum Yılda En kötü 3000-4000 sistem teslimatı yapıyorum içlerinde Sadece AMD ekran kartı kullananlar Şikayet ediyor ve genellikle Kartlarını Nvidia Değiştirerek sorununu çözüyorlar. Geçen yıl belki 50 kişi...
Top Bottom