Neler Yeni

Masaüstü bilgisayarımın ekranlarının kapanması

Batwoone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
Selamlar arkadaşlar,
Bilgisayarda oyun(BDO, csgo2, helldivers) oynarken birden ekranlar kapanıyor fanlarım hızlanıyor. Bilgisayar kapanmıyor. Monitörleri kapatıp açıyorum söküp takıyorum ekran gelmiyor. Bilgisayara restart atınca düzeliyor. Sorunu çözemedim yardımcı olabilecek var mı ?
Donanımım:
1737892829957.png

1737892853067.png

1737892899781.png

Şimdiye kadar bu hatayı çözmek için dediklerim
Güç kaynağını değiştirdim.
Ramleri değiştirdim.
işlemci termal macun yeniledim.
Monitör kablolarını değiştirdim.
Hiç biri işe yaramadı .

Üstelik işlemci ve ekran kartını aynı anda yük testi yapıyorum 1-2 saat boyunca o şekilde kapanmıyor.
Anlamış değilim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Batwoone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüm önerisi olan yok mu ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
Çözüm önerisi olan yok mu ?
Ekran kartına Furmark testi yap Ve HWinfo üzerinden EKran kartının bütün sıcaklık değelerini paylaş Vram arızası gibi duruyor Uzun süre miningte çalışmış kartlarda bu sorun yaşanır GPU sıcaklığı normal gözükebilir Miningte Kartlar serin tutulur hatta Fanları dönmeyebilir Ancak bütün yükü Vram karşılar Miningte özellikle ve uzun süre Vram kullanımı Uzun vadede kartın Bellek arızasına yol açar buda Kısa devre yaptırır karta ve bütün fanları %100 de dönmeye başlar.

Batwoone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartına Furmark testi yap Ve HWinfo üzerinden EKran kartının bütün sıcaklık değelerini paylaş Vram arızası gibi duruyor Uzun süre miningte çalışmış kartlarda bu sorun yaşanır GPU sıcaklığı normal gözükebilir Miningte Kartlar serin tutulur hatta Fanları dönmeyebilir Ancak bütün yükü Vram karşılar Miningte özellikle ve uzun süre Vram kullanımı Uzun vadede kartın Bellek arızasına yol açar buda Kısa devre yaptırır karta ve bütün fanları %100 de dönmeye başlar.

furmark 44dk.jpg

özet.jpg

Miningte kullanılmadı aslında hiç

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,083
Üyeler
166,690
Son üye