Arama sonuçları: *

1. Shyankh

1080p İçin Ekran Kartı Arıyorum

Darboğaz olmaz mı?
  2. Shyankh

SİSTEMİMDE DARBOĞAZ VAR! NAPMALIYIM?

FPS sabit olması darboğaz demek değildir zaten ama ekran kartı kullanımını düşüreceği için darboğaz algısı oluşturabilir. Zaten normal şartlarda darboğaz olmaması gerekiyor.
  3. Shyankh

FPS sabitlenmiş olabilir, PSU arızası olabilir, Yerel Disk arızası olabilir, Windows'tan kaynaklı olabilir, NVIDIA Driver'ı ile alakalı olabilir. İnşallah serviste çözülür olay, hakkınızda hayırlısı olsun.
  4. Shyankh

Neye göre darboğaz var dediniz? Oyundan bir görsel paylaşabilir misiniz? (MSI Afterburner açık olduğu ve oyunun grafik ayarları ile birlikte)
  5. Shyankh

NVIDIA APP yeni DLSS ayarlari nasil olmali?

FPS farkı açısında çok bir şey beklemeyin diyorlar, forumdaki deneyenlerden gördüğüm kadarıyla ama görüntü kalitesi anlamında epey iyileştirme var diyorlar.
  6. Shyankh

NVIDIA APP yeni DLSS ayarlari nasil olmali?

DLSS Overdrive Preset J falan diyorlar ama PC'de az oyun yüklü, olanlar da DLSS destekli olmadığı için bakamadım.
  7. Shyankh

"gameseal.com" dolandırıcılığı

Mantıken iadenizi yaptılarsa dolandırıcı olarak niteliklendiremeyiz. Dediğiniz siteyi daha önce duymadım ama önerebileceğim bazı siteler: https://etail.com.tr/ https://www.voidu.com/tr/ https://www.cdkeys.com/
  8. Shyankh

Elimde nvidia nin kodu var ama kullanamiyorum

Neyse alacak arkadaşa hayırlı olsun.
  9. Shyankh

Indiana Jones'u mu kullanamadınız, Star Wars'u mu? Ben Star Wars'u satacağınızı düşünerek yorum yapmıştım. 1738095717 Yanlış anlamışım galiba, Indiana Jones'u satacaksınız sanırım, o zaman o Steam kodu olarak verecek, yine satın alacak kişinin bu listedeki kartlardan birine sahip olması lazım...
  10. Shyankh

Öyle düşünmeyin hocam, 200-300 TL anca. Ayrıca elinizdeki Steam kodu değil, Ubisoft Connect kodu. Ve öncede farklı bir konuda görmüştüm, kodu NVIDIA'da etkinleştirmek için de kampanyaya dahil ekran kartlarından birine sahip olunması lazım diyordu, yani satın alacak kişi 4070 serisi falan bir...
  11. Shyankh

Stardew Valley Eski Save Güncelleme

Onu bilmiyorum ama benim dediğim eğer alırsanız bundan sonraki süreçte böyle dertlerle uğraşmazsınız, sürekli buluta kaydolacağı için ister pc değiştirin, ister güncelleme gelsin sorun yaşamazsınız diye dedim. Ama oyunu aldıktan sonra sıfırdan başlamanız gerekebilir, o konuda bilgim yok.
  12. Shyankh

Stardew Valley Eski Save Güncelleme

Konudan bağımsız, haberiniz olsun, Microsoft Store'da Stardew Valley 50 TL'ye satılıyor, hala korsan kullanıyorsanız diye 50 TL'ye orijinal alabilirsiniz yani. Korsanla uğraşmayın, save'iniz de buluta kaydolsun, böyle sorunlarla da uğraşmamış olursunuz.
  13. Shyankh

Çözüldü✓ W11 pencere kayma problemi

En başta Driver Booster kullanmamalıydın. Arama yerine "Gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle" yaz, "Gelişmiş" sekmesinde "Performans" adı altındaki "Ayarlar"a tıkla ve "En iyi görünüm için ayarla" seçeneğini seçerek "Uygula", "Tamam" de ve çıkış yap.
  14. Shyankh

GTA VC NEXTGEN EDİTİON ÇIKTI 🔥

Bu arada indirme hızına neyse demiştim ama indirme bitti ve bayadır bekliyorum, gönderiliyor diyordu, hala tamamlanamamış, gönderme hızını gördüm ortalama 168 kb diyor, bunun çözümü var mıdır, uTorrent içinde?
  15. Shyankh

Torrent'lere biraz uzağım ama gerek kalmadı, %50'si inmiş bile, teşekkürler yine de.
  16. Shyankh

uTorrent indirme hızını nasıl arttırabilirim, Steam'de sabit 7, bazen 8 alırken burada 2 mb'a düşüyor, 4'e çıkıyor, 3'e inip yine çıkıyor, çok dengensiz, bunun bir çözümü var mı?
  17. Shyankh

Bunun için uTorrent mi kullanmalıyız?
  18. Shyankh

Bugün çıkar mı ki ya da çıktı mı? Take-Two, Fragman videosuna telif atmış, o yüzden çıkış tarihi de etkilenebilir belki.
  19. Shyankh

Youtube Premium Fazla Ücret Çekti

Evet, Apple'da daha pahalı 1737705863 Bu arada kullanmıyorsan Sipay kart var, %60 casback veriyor, fazla ücret ödemek istemiyorsan, Sipay'ı kullanabilirsin.
  20. Shyankh

Çözüldü✓ İşlemcim eksikmi geldi

Muhtmelen orijinal ve size revizyon model denk gelmiş olabilir. Başka daha güçlü bir işlemci testlerden geçemeyince daha düşük bir model için değiştirilip kullanılabilir, bunu NVIDIA da ekran kartlarında yapıyor, mesela RTX 4080 çipi üretiyor, bir hatadan kaynaklı RTX 4080 kadar güçlü olmadığı...
Top Bottom