Arama sonuçları: *

1. R o s s

bu aracın üstündeki jantın markası ve modeli nedir

konu başlıkta
  2. R o s s

arabaya farklı bir tanpon taksak bir sıkıntı olurmu

yakşamlar, bugun seyir halindeyken önümüze bir tofas atladı ve ani fren yaptı makas atıcaktı herhalde bizde fren yapmamıza rağmen arkadan vurduk ve bizim arabanın ön tanponu dağıldı aracım 2014 model renault fluence tocuh paket ben touch plus paketin tanponunu takmak istiyorum bir sıkıntı...
  3. R o s s

özel plaka yaptırmak istiyorum nasıl yaptıracağım

aracıma özel plaka yaptırmak istiyprum nasıl bir yol izlemeyelim yardımcı olursunanız sevinirim
  4. R o s s

bu farı nasıl temizleyebilirim

2014 reno fluence tek farı bu bayabi sararmıs değiştirmeden nasıl temizleyebilirim
  5. R o s s

250k civarı ikinci el araba önerisi

max 250k fazla üstüne cıkamam taş çatlasın 8 10k cıkabilirim temiz düşük km ikinci el araba önerisi lazım
  6. R o s s

Türkiyede kaç tane mk4 supra var

Benim bildiklerim Ankaarada 2 tane var biri sarı biri beyaz İstanbulda 2 tane var biri beyaz biri bej rengi tonunda onu çok kimse bilmiyor herhalde Bitane yeşil Bitanede siyah biliyom Başklarıda varsa söylermisniz ve fotoğrafları varsa atsmrınısz
  7. R o s s

Türkiyede r34 varmı ??

baktımda hiç orjinal r34 yok ya r33 den çevrilme ya da e36 dan çevrilme orjinal r34 varmı türkiyede
  8. R o s s

air süspansiyon vs coilover

kuzenimle(20yaşında) ortaklaşa bir araba alıcaz vs moodifye edicez arbaa konusunda kararsızı ama yere basmak için air süspansiyeon mu mantıklı yoksa coilover mi mantıklı air patlama tehlikesi varmı bide
  9. R o s s

Arabaya air takmak tehilkeli mi?

arkadaşımın biri diyo tehlikeli biri diyo tehlikesiz kafam karıştı
  10. R o s s

Sizce Toyota SUPRA serisi devam ettirir mi?

bence mk6 çıkarsa hybrid çıkarır gibi geliyor bana (umarım çıkarırlarsa bmw ile anlaşmalı olmaz (
  11. R o s s

Supralarda HP yükseltmesi nasıl yapılır

beni tanıyan bilir ben supra ağşıyıyım ve merak ettim mk4 supralar stock halde 400 hp yani beygir olarak çıkıyo 2bin beygir yapadna var nasıl yapıyoklar morotumu yükseltiyolar veya güçlendiriyorlar
  12. R o s s

Yur Dışından Araba Getirince Vergilerini Ödeyip devamlı kulanabilirmiyiz

merak ettim yurt dışından araba getirince vergilerini ödeyince türkeyede devamlı olarak kulanabiliyormuyuz
  13. R o s s

Toyota Supra mk4 niye türkiyede 1 tane var :(

türkiyede 1 tane var oda 5 milyon tl bu arabanın hastası bi ben olmama deme mk5 modelide güzel ama mk4 modelini tercih ederim neden fiyatlar böyle yurt dışındaki fiyatrlarına baktım mk4 supralar 70 bin euro fln mk5 modelleri dhaa ucuz ama mk4 hastasuıyım ben 5 milyon tl lik tr de tek mk4 supra...
Top Bottom