Arama sonuçları: *

1. omerdesouza

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Bana %20'yi hemen verdi, 300TL cashback'i katılmama rağmen vermemişti mail falan attım verdiler sağ olsunlar.
  2. omerdesouza

Kendi kartınla ödüyorsun iyzico bakiye olarak geliyor cashbackler.
  3. omerdesouza

GamingGen ilk siparişi değil, iyzico ile yapılan ilk ödemeye özel 300TL. 1738343950 İyzico'da anasayfanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz
  4. omerdesouza

Evet cashback olarak geliyor. Bahsettikleri 300TL ilk siparişe özel olan. 1738343746 Anasayfadaki ''Ayın Fırsatı'' kısmındaki kampanyaları kaydırdığınızda göremiyor musunuz hocam?
  5. omerdesouza

🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

Benimki de geldi bu arada, teşekkürler konu için. MSI candır kutusu bile bir başka :) Ben PCIE dönüştürücü bekliyorum henüz takamadım da, yazma okuma hızları ne durumda hocam vaat ettiğini sunuyor mu?
  6. omerdesouza

🔥İndirim GÜNCEL! Wraith Esports Yeni İndirimi BBLvsTL

Hah pardon tamam sen iyzico öde demediğin için zaten iki kampanyayı da kullanmamıştın doğru.
  7. omerdesouza

Bu sefer de ikinci siparişte %20'yi alamadın sanırım. İlk siparişi iptal etmen durumunda o cashbacki geri alırlar muhtemelen.
  8. omerdesouza

Provizyon başka bir şey. Uygulama içerisindeki temsilciler çok iş görmüyor da mail atarsan yardımcı oluyorlar.
  9. omerdesouza

🔥İndirim 999 TL RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ BT Mikrofonlu

VXE V1 bu, almayın önermem.
  10. omerdesouza

🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

Evet bunu öğrenebilirsek çok makbule geçer @tekno_dahisi
  11. omerdesouza

🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

Bitti maalesef alamadık.
  12. omerdesouza

🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

Katıldığıma adım gibi eminim ancak katılmadığımı iddia ediyorlar, yine de memnuniyet açısından 300TL bakiye tanımladılar. Güzel jest. Forumda kampanyaya katılmadan alışveriş yapan varsa bu mesajımı görür umarım, bir an önce mail atın.
  13. omerdesouza

Katıldığıma adım gibi eminim ancak katılmadığımı iddia ediyorlar, yine de memnuniyet açısından 300TL bakiye tanımladılar. Güzel jest. Forumda kampanyaya katılmadan alışveriş yapan varsa bu mesajımı görür umarım, bir an önce mail atın.
  14. omerdesouza

Tek bir tane aldım hocam dediğim gibi ilki tamamlanmayan sipariş tamamlamadan kapatmıştım onu iptal edilen olarak gösteriyor.
  15. omerdesouza

Belirsizlik var bana sadece %20 şeklinde cashback verdi yine piyasadan uygun.
  16. omerdesouza

Cevaplar için teşekkürler hocam. Destek talebi oluşturduk cevabı bekliyorum bakalım olumlu bir durum olursa buradan bildiririm. Senin dediğini (1500 kişi) temsilciye söylediğimde öyle bir şey olmadığını, olsa kampanyaya katılamayacağımı söyledi. Ben katıldım halde faydalanamadım işte. Kara kara...
  17. omerdesouza

Hocam bilmiyorum ki ben de nedir ne değildir. Ben müşteri temsilcisi ile de görüştüm, iyzico içerisindeki destek ile de görüştüm onlar bakiyemin yatması gerektiğini yatmadığı için de ilgili birime bildirdiklerini söylediler. Anlamadım gitti. Dün'e özel miydi yani bu çift kampanya?
  18. omerdesouza

Bilgisi olan var mı acaba, ona göre siparişi iptal edip kapatıp gideceğim valla. https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-spatium-m371-500gb-ssd-970tl-iyzico-ilk-siparis-ile-toplamda-600tl-indirim.1063536/post-9559955
Top Bottom