Bakiye yüklemeden nasıl alısveris yapacam?İyzico alt yapısını kullanarak alışveriş yapman yetiyordu
İlk alışveriş kampanyasının geri ödemesini soruyorsan o gelmeyecek diye biliyorum. Dün yapılan %50 indirimin (max 300 tl) detaylarında tüm indirimlere ek yazıyordu, yani diğer kampanyalar ile birleşiyordu.Bilgisi olan var mı acaba, ona göre siparişi iptal edip kapatıp gideceğim valla.
🔥İndirim - 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥
Hocam forumda bir konusu vardı iyzico indirip üye olucaksınız. %20 kampanaya katılıcaksınız ve 300tl kampanyasına sonra gaming den satın alıcaksınız iyzico ile. Satın aldım fakat sadece bir tanesi geri ödendi neden acaba? “www.gaming.gen.tr sitesinden yaptığın alışverişte kazandığın 316.80 TL...forum.donanimarsivi.com
iyzico altyapısı kullanarak alışveriş yapman yetiyor bakiye yüklemeye gerek sitelerden birine gir ödeme kısmında iyzico ile ödeye telefon numaranı giriyorsun bitiyorBakiye yüklemeden nasıl alısveris yapacam?
İlk ödeme kampanyası da var 300 TL cashbackli ona katılmak için yükledim
Hocam bilmiyorum ki ben de nedir ne değildir. Ben müşteri temsilcisi ile de görüştüm, iyzico içerisindeki destek ile de görüştüm onlar bakiyemin yatması gerektiğini yatmadığı için de ilgili birime bildirdiklerini söylediler. Anlamadım gitti. Dün'e özel miydi yani bu çift kampanya?İlk alışveriş kampanyasının geri ödemesini soruyorsan o gelmeyecek diye biliyorum. Dün yapılan %50 indirimin (max 300 tl) detaylarında tüm indirimlere ek yazıyordu, yani diğer kampanyalar ile birleşiyordu.
Ben de farklı bir SSD alacaktım 26'sında bu dün yapılan indirim yokken. Sipariş oluşturmadan önce müşteri hizmetlerini aradım, siparişim %20 kampanyasına ve ilk alışveriş kampanyasına da uygun. Her ikisinden de faydalanabilecek miyim dedim. Kampanyaların yalnızca bir tanesinden faydalanabilirsiniz dedi. O bir taneyi de hangisinden daha fazla iade kazanıyorsan onu devreye sokuyorlar sanırım.
Benim anladığım düne ve sınırlı kişiye özeldi. Dün aslında aynı anda aktif olan 3 kampanya vardı daha önce hiç alışveriş yapmamış biri için.Hocam bilmiyorum ki ben de nedir ne değildir. Ben müşteri temsilcisi ile de görüştüm, iyzico içerisindeki destek ile de görüştüm onlar bakiyemin yatması gerektiğini yatmadığı için de ilgili birime bildirdiklerini söylediler. Anlamadım gitti. Dün'e özel miydi yani bu çift kampanya?
ben 6 ay taksitle aldım taksitin faizindende ekliyor %20ye taksitle 4k ise 800 geri veriyorkredi kartı ile oluyor mu ?
hall efect ve manyetik switch li klavye var. hazır böyle bir kampanya varken alayım diyorum .
VGN A75 Hall Effect Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kredi kartı ama taksitsiz alacağım. Olur mu acaba geri ödemeben 6 ay taksitle aldım taksitin faizindende ekliyor %20ye taksitle 4k ise 800 geri veriyor
Outemu manyetik switchkredi kartı ile oluyor mu ?
hall efect ve manyetik switch li klavye var. hazır böyle bir kampanya varken alayım diyorum .
VGN A75 Hall Effect Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com