Ulugames yaz indirimleri

Manyetik switchler genel olarak daha yumuşak yazım hissiyatına sahipler manyetik klavyeleri tercih edebilirsin yada gasket mount yapılı aula f75 mchose g75 pro. Eweadn gs75 var indirimli olarak ulugameste iyzico parolapara kullanacaksan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şans işi biraz alıp hemen bozulandan var bozulmayan çok memnun olanda var hocam.
Hocam parolopara kullandım daha önce o yüzden mevcut klavyem çok sert benim için önemli olan yumuşak kullanımı rahat bir klavye lazım. Ona göre alayım önereceğin birini.

Hocam parolopara kullandım daha önce o yüzden mevcut klavyem çok sert benim için önemli olan yumuşak kullanımı rahat bir klavye lazım. Ona göre alayım önereceğin birini.
Bütçe nedir ?

Bütçe nedir ?
Duruma göre 3k ya kadar çıkabilirim. Ya da elimdeki klavyeyi satıp daha da yükselebilirim. Önemli olan eller biraz ufak rahat rahat ulaşabileceğim, yumuşak hissiyatlı mekanik klavye bakıyorum.

Duruma göre 3k ya kadar çıkabilirim. Ya da elimdeki klavyeyi satıp daha da yükselebilirim. Önemli olan eller biraz ufak rahat rahat ulaşabileceğim, yumuşak hissiyatlı mekanik klavye bakıyorum.
Dediğim klavyeleri alabilirsin nano68de alabilirsin hepsi amacına uygundur. Valo cs oynuyorsan nano68 tavsiye ederim.

Valo cs ranked kasıyorsan nano68 ama çok para vermiyim işimi görsün hikayeli oyun takılıyorum dersen r75 al geç hocam
CS, valo oynamıyorum dümdüz hikayeli oyun oynuyorum, dediğim gibi klavye değiştirmekteki tek amaç asus rog strix scope deluxe çok sert daha yumuşak bir tuş hissiyatı istiyor olmam.

CS, valo oynamıyorum dümdüz hikayeli oyun oynuyorum, dediğim gibi klavye değiştirmekteki tek amaç asus rog strix scope deluxe çok sert daha yumuşak bir tuş hissiyatı istiyor olmam.
Tamam o zaman dediğim klavyeleri alabilirsin.

Kombo nasıl yapılır;

Öncelikle Parolapara-İyzico hesabınızın yeni olması ve kimlik onayının yapılması gerekir. İyzico hesabı oluşturduktan sonra kampanyalar bölümünde ilk sırada bulunan "Hoşgeldin" kampanyasına tıklayıp, katıl butonuna basın. Parolapara hesabınıza geçin ve sanal kart oluşturup, alacağınız ürün tutarınca bakiyenizi yükleyin. Ulugames web sitesinde ödeme alanına ilerleyin ve KAPLAN5 kodunu kullanın. Ardından "İyzico ile öde" seçeneği ile işlem yapın. Bu kısımda Parolapara kartınızı kullanarak işlem yaptığınızda toplam 3 adet kampanyaya katılmış oluyorsunuz ve cashbackler geliyor.

1.Parolapara 800/400 TL cashback

2.İyzico 1000/500 TL cashback

3. KAPLAN5 kodu (Bu kod kampanya süresince tüm ürünlerde %5 indirim yapar ve alt limiti yoktur)

Kampanyalar;

İyzico: https://www.iyzico.com/kendim-icin/kampanyalar/sana-ozel-500-tl

Parolapara:

Alıntı: indirimkaplani
hocam iyzicoya üye oldum ama parolaparada nfc kısmını bir türlü geçemedim telefonu kapat aç uygulamayı kapat aç vs hiç biri yaramadı

hocam iyzicoya üye oldum ama parolaparada nfc kısmını bir türlü geçemedim telefonu kapat aç uygulamayı kapat aç vs hiç biri yaramadı
Bazen sıkıntı olabiliyor daha sonra dene hocam kimliği farklı farklı koyup deneyebilirsin

Şu parolaparada 3 gündür kimlik doğrulamaya çalışıyorum ilk başta incelemeye alındı dediler. birkaç saat sonra mesaj geldi tekrar doğrulama yapın diye şimdide sadece başarısız deyip geçiyor. adamlara ulaşamıyorsunda.

Geri