evetBenim adıma olmayan bir iyzico hesabı ile kendi parolapara hesabımı birleştirebiliyor muyum
evetBenim adıma olmayan bir iyzico hesabı ile kendi parolapara hesabımı birleştirebiliyor muyum
2500 falanEvet
nasıl bir şey istiyorsun bütçe nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ucuz yollu bozulunca üzülmem dersen alınır onu harici pek tavsiye etmiyorum
Uzun ömürlü olsun mekanik veya manyetik olsunEvet
nasıl bir şey istiyorsun bütçe nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ucuz yollu bozulunca üzülmem dersen alınır onu harici pek tavsiye etmiyorum
Parola ve iyzico nasıl beraber çalışıyor hocam az açıklar mısınızHala devam ediyor. Parolapara + İyzico yapılabiliyor ve ekstra KAPLAN5 kodunu sepette girince yüzde 5 indirim yapıyor.
Bende merak ettimParola ve iyzico nasıl beraber çalışıyor hocam az açıklar mısınız
Bı konuda görmüştüm doğru mu bilmiyorum iyzico ile öde diyip parolapara kartı girip oluyor diyorduBende merak ettim
Kombo nasıl yapılır;Parola ve iyzico nasıl beraber çalışıyor hocam az açıklar mısınız
Bence konuya ekleyin direkt insanlar görsün.Kombo nasıl yapılır;
Öncelikle Parolapara-İyzico hesabınızın yeni olması ve kimlik onayının yapılması gerekir. İyzico hesabı oluşturduktan sonra kampanyalar bölümünde ilk sırada bulunan "Hoşgeldin" kampanyasına tıklayıp, katıl butonuna basın. Parolapara hesabınıza geçin ve sanal kart oluşturup, alacağınız ürün tutarınca bakiyenizi yükleyin. Ulugames web sitesinde ödeme alanına ilerleyin ve KAPLAN5 kodunu kullanın. Ardından "İyzico ile öde" seçeneği ile işlem yapın. Bu kısımda Parolapara kartınızı kullanarak işlem yaptığınızda toplam 3 adet kampanyaya katılmış oluyorsunuz ve cashbackler geliyor.
1.Parolapara 800/400 TL cashback
2.İyzico 1000/500 TL cashback
3. KAPLAN5 kodu (Bu kod kampanya süresince tüm ürünlerde %5 indirim yapar ve alt limiti yoktur)
Kampanyalar;
İyzico: https://www.iyzico.com/kendim-icin/kampanyalar/sana-ozel-500-tl
Parolapara:
Alıntı: indirimkaplani
da v3 pro shapesi var diye beğendim hocam ama alınmaz mı diyorsun? şuan attackshark r1 kullanıyorum mouse çok güzel sadece plastiği kalitesiz hissettiriyor ama en önemlisi biraz küçük geldi bu mouse daha iyi olur diye düşündümUcuz yollu bozulunca üzülmem dersen alınır onu harici pek tavsiye etmiyorum
fiyatı için güzel mousebu mouse alınır mı? bir de yanına skatez alayım diyorum![]()
Eweadn X21 Kablosuz Mouse
Eweadn X21 Kablosuz Mouse Şimdi Ulugames Güvencesi ile Satışta!! 3 Modlu Bağlantı (Bluetooth/2.4ghz/Kablolu) - PAW3311 - HUANO Switch - 24000 DPI - 1K Hz - 56grulugames.com.tr
Manyetik switchler genel olarak daha yumuşak yazım hissiyatına sahipler manyetik klavyeleri tercih edebilirsin yada gasket mount yapılı aula f75 mchose g75 pro. Eweadn gs75 var indirimli olarak ulugameste iyzico parolapara kullanacaksanAsus rog strix scope deluxe klavye var, daha yumuşak hissiyatlı bir klavye önerin olabilir mi? @Mustiback
Şans işi biraz alıp hemen bozulandan var bozulmayan çok memnun olanda var hocam.da v3 pro shapesi var diye beğendim hocam ama alınmaz mı diyorsun? şuan attackshark r1 kullanıyorum mouse çok güzel sadece plastiği kalitesiz hissettiriyor ama en önemlisi biraz küçük geldi bu mouse daha iyi olur diye düşündüm