Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım laptopa ihtiyacım var bütçem max 75k. Prize bağlı yaşamak istemiyorum laptopla şarjı uzun gidecek bir ürün olmalı. Mac...
Yalnızca Windowsta kullanılan programlar veya kullanımı için gpu gücü gerektirip de kullanamadığınız programlar oldu mu acaba? Ben oyun geliştirmeyi...
Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım desktopum var zaten ama yurtta kaldığım için laptopa ihtiyacım var okula götüreceğim. Şarjının uzun gitmesi sebebiyle...
Macbook pro 87 den başlamıyor mu ya apple sitesinde öyle gördüm. Render islemciden alınıyordu ama şu an yeni nesil güçlü grafik kartları işlemciden daha...
A16 yı önerilerde görüyorum fakat ram ve ssd yükseltmesi nasıl oluyor laptoplarda bilginiz var mı? Mac air ile ikisi arasinda hangisi daha tercih edilebilir?
Oyun oynamayacağım bu laptopun batarya performansı üniversitede kullanmak için uygun mu? 5070 yerine 5060 alınıp batarya ekran veya işlemci yükseltmesi daha...
Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim 4 sene beni götürecek laptop arıyorum. Masaüstü bilgisayarım güçlü olduğundan çok AAA oyun oynamam laptoptan bana daha...