1beyefend1 isimli üyenin son içerikleri

1. 1

Görüntü bu şekilde geliyor

Yok ekrandan değil eminim ondan
  2. 1

Nasıl yani 1753906402 Monitörde sıkıntı yok hocam ramlerden olduğunu biliyordum çıkarıp taktım da sistem daha 1 aylık neden oldu acaba böyle, bugün iki kez elektrik gitti ama hem psunun korumaları tam hem de priz akım korumalı hasar gelmemiş olması lazım
  3. 1

Arkadaşlar bilgisayarım düzgündü açınca böyle geliyor artık görüntü neden olur bu?
  4. 1

47.500 TL Topladığım Sistem Hakkında Yorum Yapar mısınız Parçarları Yazdım

Bu fiyata gayet iyi hocam yalnızca kasayla gelen 4 fan yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum fan sayısı artırılabilir. Sıvı soğutucular hakkında pek bilgim yok onun dışında bu fiyata 10 numara, hayırlı olsun.
  5. 1

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Kablosuyla bağladım açıldı 10 saniye sonra kapandı şarj olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz bunun arkadaşlar ışık falan yanmıyor bende
  6. 1

Kral hiç satıs yapmadim daha önce de mecbur satıcam heralde ikisi arasında mchose daha iyidir değil mi? Ekranlı olmaması daha iyi benim için
  7. 1

Gelmeyecek diye ihtiyacımdan mchose g75pro almıştım ne yapacağım şimdi ben bunu ya
  8. 1

Yeni toplanan sistem açılmıyor

Yardımcı olabilecek var mı?
  9. 1

Bios Update ne kadar sürer?

Msi pro b850p anakartım var flash bios ile bios güncelliyorum başta beyaz ışık yanıp sönüyordu şimdi hep yanıyor ne kadar sürer update bitişi? Beyaz ışığın sönmesi mi gerek yoksa hep yanması bittiğini mi gösteriyor?
  10. 1

Bilgisayarda wifi gözükmüyor

Olmuyor hocam bir açılışta yanıyor birinde yanmıyor bozuk olsa hep yanar dram ısığı diye düşünüyorum. 1751053485 Işe yaramadı hocam hala yanıyor bazen dram ışığı
  11. 1

Yeni toplanan sistem açılmıyor

Msi pro b850-p anakart 7500f patriot viper venom 6000 cl 30 16x2 5070 ti sistem açılırken dram ışığı sabit sarı yanıyor ve sistem açılmıyor,ilk kurduğumda bios güncellemesini yaptım windowsa da girdim fakat bazen dram yanıyor bazen yanmıyordu şimdi ramleri farklı slotlara taktım tek tek taktım...
  12. 1

Hayır pc açılıyor hatta şu an açık bir açılıyor sonra bir açılmıyor yani belli olmuyor,biosa girebilsem dediğinizi yapacağım
  13. 1

Hocam bios tuşu ne acaba f2 ve del spamlıyorum ama biosa giremedim niyeyse
  14. 1

6000 1751046184 Biosun updateini yaptım zaten en güncel sürüm, ramlerin profilini expo yaptım otomatik 6000 mhz oldular 1751046202 Evet
Geri