Nasıl yani
1753906402
Monitörde sıkıntı yok hocam ramlerden olduğunu biliyordum çıkarıp taktım da sistem daha 1 aylık neden oldu acaba böyle, bugün iki kez elektrik gitti ama hem psunun korumaları tam hem de priz akım korumalı hasar gelmemiş olması lazım
Bu fiyata gayet iyi hocam yalnızca kasayla gelen 4 fan yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum fan sayısı artırılabilir. Sıvı soğutucular hakkında pek bilgim yok onun dışında bu fiyata 10 numara, hayırlı olsun.
Msi pro b850p anakartım var flash bios ile bios güncelliyorum başta beyaz ışık yanıp sönüyordu şimdi hep yanıyor ne kadar sürer update bitişi? Beyaz ışığın sönmesi mi gerek yoksa hep yanması bittiğini mi gösteriyor?
Olmuyor hocam bir açılışta yanıyor birinde yanmıyor bozuk olsa hep yanar dram ısığı diye düşünüyorum.
1751053485
Işe yaramadı hocam hala yanıyor bazen dram ışığı
Msi pro b850-p anakart 7500f patriot viper venom 6000 cl 30 16x2 5070 ti sistem açılırken dram ışığı sabit sarı yanıyor ve sistem açılmıyor,ilk kurduğumda bios güncellemesini yaptım windowsa da girdim fakat bazen dram yanıyor bazen yanmıyordu şimdi ramleri farklı slotlara taktım tek tek taktım...