https://www.amazon.com.tr/dp/B08H4KKQM7?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
Bende bu kasanın siyahı var baya iyi duruyor 13 tane fan koyabiliyorsun 4 fan...
Hocam selam bütçem 5070e el veriyor amazon kampanyasında şuan asus prime 5070 ile gigabyte eagle 5070 beyaz aynı fiyat fakat dizdiğim sistem beyaz sizce...
Şöyleki doğrudur fakat dediğim gibi hikayeli oyunları 4k oynama gibi bi takıntım yok 2k yeter bana ilerleyen süreçte yükseltmeyi düşünüyorum şuanlık yeterli...
Dizdiğim sistem beyaz zotac 46k civarı ve bej rengi fakat bu kart hem beyaz hemde amazonda şuan 36k demek istediğimde birkaç fazla fps için 10k vermek vede...
Dostlar beyaz bir sistem diziyorum ekran kartı kaldı fakat Gigabyte eagle ice 5070mi yoksa zotac 5070ti mı almalıyım indirime girdiğinde arada 10k fark...
Doğru diyorsun elbetteki kendini patlatmaz ve msı serisi kart almayıda düşünmüyorum zaten kasa olarak henüz bakmadım kasa konusunda beyaz akvaryum önerin...
Dostlar kart güzelde sff olması çok aşırı etki eder mi? sizce 5070ti alıcam fakat asus prime yada msı shadowmu alsam bilemedim shadowu almakta çok istemiyorum...