Eksantirik isimli üyenin son içerikleri

1. E

7-8k Arası Atx Uyumlu Akvaryum Beyaz Kasa Önerisi

Dostlar kasalar güzel fakat lian li olan biraz küçük ben daha geniş tarzda bakıyorum asus olan güzelmiş onu bi değerlendiricem geniş başka varmı önerebileceğiniz
  2. E

7-8k Arası Atx Uyumlu Akvaryum Beyaz Kasa Önerisi

Dostlar fanlarda dahil olursa iyi olur fansız ugun varsada önerirseniz güzel olur soğutması güzel bir akvaryum lazım
  3. E

Gigabyte Eagle 5070 mi Yoksa, Zotac 5070ti mı

Hocam selam bütçem 5070e el veriyor amazon kampanyasında şuan asus prime 5070 ile gigabyte eagle 5070 beyaz aynı fiyat fakat dizdiğim sistem beyaz sizce prime ile eagle arasında ne kadar bir soğutma ve ses tarzı farklar olur hangisi daha performanslı
  4. E

Şöyleki doğrudur fakat dediğim gibi hikayeli oyunları 4k oynama gibi bi takıntım yok 2k yeter bana ilerleyen süreçte yükseltmeyi düşünüyorum şuanlık yeterli olurmu sizce bu kart
  5. E

Dizdiğim sistem beyaz zotac 46k civarı ve bej rengi fakat bu kart hem beyaz hemde amazonda şuan 36k demek istediğimde birkaç fazla fps için 10k vermek vede görsellik olarak kasayı bozmaya değermi
  6. E

Yani 10k daha fazla verip bej rengi bir model almak manıklımı baktığımda çok yüksek, değerler yok oyunlarda fps olarak
  7. E

Dostlar beyaz bir sistem diziyorum ekran kartı kaldı fakat Gigabyte eagle ice 5070mi yoksa zotac 5070ti mı almalıyım indirime girdiğinde arada 10k fark oluyor (genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum)
  8. E

❌İndirim Bitti! Zotac Geforce RTX 5070 Tı 45.268tl

Doğru diyorsun elbetteki kendini patlatmaz ve msı serisi kart almayıda düşünmüyorum zaten kasa olarak henüz bakmadım kasa konusunda beyaz akvaryum önerin varsa albilirim
  9. E

Hocam sff olduğu için çok yanaşmak istemiyorum akvaryum kasa alıcam yakın zamanda hem kasanın içide dolu dursun istiyorum
  10. E

Teşekkürler dostum gayet yeterli bir cevap oldu en azından ne alıcağımı belirledim diyebilirim
  11. E

Ya 4k takıntım yok genel olarak rust oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum arada 2k oynasam bana yeter ama 70-80 dereceler biraz düşündürdü
  12. E

Dostlar kart güzelde sff olması çok aşırı etki eder mi? sizce 5070ti alıcam fakat asus prime yada msı shadowmu alsam bilemedim shadowu almakta çok istemiyorum varmı öneride bulunucak
Geri