Neler Yeni

🔥İndirim Gaming.Gen.TR iyzico ile öde %15 indirim kazan

Osman7178

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman
Tek seferdemi almak laızm ürünü parça parça alınca da işliyormu.ilk alışverişe 300 tl veriyormu bir de alan varsa yazaiblirmi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Semih bülbül
Ben şimdi alışveriş yaptın %15 geri verdi ama ilk alışverişe 300 tl vermedi ?

Osman7178

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman
bana ilk alışverişe 300 tl vermedi. %15 pay geldi sadece.

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
bana ilk alışverişe 300 tl vermedi. %15 pay geldi sadece.
Bana da gelmedi, bu kampanyanın altında kampanya markaları yazıyor ya orada gaming geni göremedim acaba bu kapsamda değil mi daha önce iade alan oldu mu?

Osman7178

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman
Bana da gelmedi, bu kampanyanın altında kampanya markaları yazıyor ya orada gaming geni göremedim acaba bu kapsamda değil mi daha önce iade alan oldu mu?
Canlı destekle görüştüm, uygun olduğumu söylediler. 2 iş günü içinde geleceğini belirttiler, bekliyoruz.

Edit:
Şöyle bir mail aldım: "Kampanyasına gaming.gen.tr web sitesi 12.02.2025 tarihinde yapılan ödemeler için dahil değildir."

Ancak ilginç bir durum var. Gaming.gen.tr Instagram gönderilerinde bu kampanyadan +300 TL ödeme olarak bahsetmiş. Tuhaf bir durum.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    550.4 KB · Hit: 17
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    542.3 KB · Hit: 15
Son düzenleme:

Yusuff60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Canlı destekle görüştüm, uygun olduğumu söylediler. 2 iş günü içinde geleceğini belirttiler, bekliyoruz.

Edit:
Şöyle bir mail aldım: "Kampanyasına gaming.gen.tr web sitesi 12.02.2025 tarihinde yapılan ödemeler için dahil değildir."

Ancak ilginç bir durum var. Gaming.gen.tr Instagram gönderilerinde bu kampanyadan +300 TL ödeme olarak bahsetmiş. Tuhaf bir durum.
sadece 12 şubat mı yoksa sonrası dahil mi

jeffogu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
jeff ogu

Edit:

Bana da sevgililer gününden geldi ama ilk sipariş için gelmedi. Desteğe yazdım bakalım görünce ne diyecekler. Eskiden mobil uygulamada ilk ödeme kampanyası için hiçbir mağaza göstermiyordu, hepsi dahildi. Websitesinde hala öyle. Kafalarına göre birşeyler değiştirip yalan söylüyorlar, verecekleri 300 liranın da üstüne yatmak için yapmayacakları şey yok.

Top Bottom