mail at iyzicoya atıyorlarBen şimdi alışveriş yaptın %15 geri verdi ama ilk alışverişe 300 tl vermedi ?
Mail adresini yazabilirmisiniz.mail at iyzicoya atıyorlar
[email protected]Mail adresini yazabilirmisiniz.
Bana da gelmedi, bu kampanyanın altında kampanya markaları yazıyor ya orada gaming geni göremedim acaba bu kapsamda değil mi daha önce iade alan oldu mu?bana ilk alışverişe 300 tl vermedi. %15 pay geldi sadece.
Canlı destekle görüştüm, uygun olduğumu söylediler. 2 iş günü içinde geleceğini belirttiler, bekliyoruz.Bana da gelmedi, bu kampanyanın altında kampanya markaları yazıyor ya orada gaming geni göremedim acaba bu kapsamda değil mi daha önce iade alan oldu mu?
sadece 12 şubat mı yoksa sonrası dahil miCanlı destekle görüştüm, uygun olduğumu söylediler. 2 iş günü içinde geleceğini belirttiler, bekliyoruz.
Edit: Şöyle bir mail aldım: "Kampanyasına gaming.gen.tr web sitesi 12.02.2025 tarihinde yapılan ödemeler için dahil değildir."
Ancak ilginç bir durum var. Gaming.gen.tr Instagram gönderilerinde bu kampanyadan +300 TL ödeme olarak bahsetmiş. Tuhaf bir durum.
Bana da sevgililer gününden geldi ama ilk sipariş için gelmedi. Desteğe yazdım bakalım görünce ne diyecekler. Eskiden mobil uygulamada ilk ödeme kampanyası için hiçbir mağaza göstermiyordu, hepsi dahildi. Websitesinde hala öyle. Kafalarına göre birşeyler değiştirip yalan söylüyorlar, verecekleri 300 liranın da üstüne yatmak için yapmayacakları şey yok.Canlı destekle görüştüm, uygun olduğumu söylediler. 2 iş günü içinde geleceğini belirttiler, bekliyoruz.
Edit: Şöyle bir mail aldım: "Kampanyasına gaming.gen.tr web sitesi 12.02.2025 tarihinde yapılan ödemeler için dahil değildir."
Ancak ilginç bir durum var. Gaming.gen.tr Instagram gönderilerinde bu kampanyadan +300 TL ödeme olarak bahsetmiş. Tuhaf bir durum.