❌İndirim Bitti! Gaming.Gen.TR iyzico ile öde %15 indirim kazan

GG (GamingGen)
Ben daha önce hiç kullanmadım bu mevzuyu, sanal kredi kartı falan mı bu?
Hiç alakam yok çünkü, eğer mantıklıysa ben de bi' soğutucu, bi klavye falan alayım.
Ayrıca indirim tüm sepete mi? Tek ürün mü?

GG (GamingGen)
Ben daha önce hiç kullanmadım bu mevzuyu, sanal kredi kartı falan mı bu?
Hiç alakam yok çünkü, eğer mantıklıysa ben de bi' soğutucu, bi klavye falan alayım.
Ayrıca indirim tüm sepete mi? Tek ürün mü?
Hayır belirli mağazalarda iyzico ile öde diye bir seçenek var onunla ödeme yaparsan geri ödeme var sanal kartta falan geçerli değil

Hayır belirli mağazalarda iyzico ile öde diye bir seçenek var onunla ödeme yaparsan geri ödeme var sanal kartta falan geçerli değil
Ödeme seçeneğini gördüm daha önce, kullanmadım sadece.
Yani Iyzico'da bi' hesap oluşturup oraya para atıp, ödeme kısmında da o para ile ödeme yapmak gerekiyo sanırım, mevzu bu...

Ödeme seçeneğini gördüm daha önce, kullanmadım sadece.
Yani Iyzico'da bi' hesap oluşturup oraya para atıp, ödeme kısmında da o para ile ödeme yapmak gerekiyo sanırım, mevzu bu...
evet sonra geri gelen hediye parayı da sanal karti kullanarak istedigin bi şeyde kullaniyon

arkadaşlar iyzico ile öde ile siparişi başlatıp, ardından kendi kartınızı giriyorsunuz ve ödemeyi tamamlıyorsunuz. Bu kadar kasmaya gerek yok.

cüzdana havale eft ile para yatıramıyorum bu iban'a transfer yapamazsın diyor çözümünü bilen var mı ?
- açıklamaya kodunu yazdım paparadan göndermeye çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,259
Üyeler
186,040
Son üye
brgkdm
Geri