Dediğim gibi artık bunları test eden yüzlerce insanlar var ve en kötü ihtimali baz alarak test ediyorlar. Ayrıca pixel temizli ve otomatik ekran kapatma...
Hocam ben hdr parlaklığına bakmışım pardon, epey üzerinden baktım ve min max olarak algıladım. Şuan bakıyorumda sdr parlaklığı gerçektende düşükmüş, hatta...
Bak ben lg ultragear 32gp750-b kullanıyorum 2 senedir, parlaklığını %100 yapmadım. Bunu kim söylediyse sana bir şey bilmiyor, çünkü attığın linkdeki ürünün...
Merhaba hocam bende oled 27 inç 360hz monitör arıyorum bayadır ama ips panellere göre ekran parlaklığı kötü falan diyorlar bunlar nasıl sizce ve bu attığım...
Yani türkçeye çevirince pek anlamaz insanlar :D gri bantlanma diyorum mesela bazıları anlamıyor, "hee banding olayını diyorsun diyor" glossy fln hep yeni...
Gigabyte MO27Q28G'nin glossy hali monitör güzel ama şuana kadar 2 tane glossy olmayan modelden kullandım ikisinde de baya gray banding vardı panel lottery...
Arkadaşlar(Gigabyte MO27Q28GR) çok yakından takip ettiğim bir monitördü, İncehesap sadece satışını yapıyor. Bilenler bilir bu gibi tandem oled monitörlerde...