GrammarMan isimli üyenin son içerikleri

1. GrammarMan

🔥İndirim KINGSTON Beast RGB DDR5-5600Mhz 32GB (2x16GB) CL36 19.502,50 TL

Bence bu durumu almayarak düzeltebilir insanlar
  2. GrammarMan

Çözüldü✓ 5070 Marka tavsiyesi

Arkadaşlar fiyat farkını ödeyerek gigabyte 5070 gaming oc aldım ve sıcaklık max 64 derece, sessiz ve bobin sesi yok. Herkese teşekkür ederim konuyu kapatıyorum.
  3. GrammarMan

Test videolarında 63 derece gördüm max ama gigabyte gaming ise max 57 ve daha iyi performans veriyor
  4. GrammarMan

Msi ventus serisi için kötü diyorlar ama şuan gigabyte gaming, asus prime ve msi gaming trio arasında kaldım, inceleyen kanallara bakıyorum şuan
  5. GrammarMan

Benchmark 78derece gördü python normal bir dış sıcaklıkta, benim colorful 66 görmüştü max, python bizi garantiden sonra patlatır bence. Daha önce ekran kartı yakmışlığım var laptopta :(
  6. GrammarMan

işte bu alacağım markaya göre belirlenecek, depodaki arkadaşlar ulaşacakmış bana
  7. GrammarMan

pyton 3 incelemeleri yapan 1 tane rus yayıncı buldum ve sıcaklık değeri gerçekten yüksek, bu yaşadığım şehiride baz alırsak işimi garantiye almak istedim sadece
  8. GrammarMan

Aslında doğru upgrade değil gibi ama kafa kafaya giden bir durum, ayrıca dlss ve mfg gibi 5000 serisi upgrade sayılır
  9. GrammarMan

3.5k fark var arasında rog ile, sen ne yapardın bu durumda? Msi alırsam 6 k rog alırsam 10k yakın bir ücret ödeyeceğim sanırım
  10. GrammarMan

İşte bu marka model depoda varsa kesinleşecek ama bana gönderecekleri ekran kartının fiyatı 34.600 1767718680 Aga benim bulunduğum memleket geçen yaz 49 dereceyi gördü, evde klima vs yok, ekran kartı baya ısınıyor diyorlar bobin sesi değil sorun 1767718719 bende gaming oc düşündüm aslında...
  11. GrammarMan

Selamlar 2 Hafta önce bobin sesi sorunu yüzünden 10 aydır kullandığım COLORFUL igame RTX 4070SUPER ekran kartımı incehesap sitesine gönderdim ve garanti servisinden arandım. Değişim yapabileceklerini söylediler ama ellerinde mevcut olmadığı için Gainward 5070 python iii Modeline upgrade...
  12. GrammarMan

Çözüldü✓ COLORFUL İGAME 4070SUPER COİL WHİNE SORUNU VE GARANTİ SÜRECİ

Arkadaşlar konu ile ilgili incehesap sitesinden anlık arandım ve mağduriyetim adına bu ekran kartı ile ( Gainward RTX 5070 Python III ) istersem değişim yapabileceklerini söylediler.
  13. GrammarMan

Ya yok hareket ediyordu araya sıkıştıracak bir şey bulamadım, bunlar vardı ekleyeyim dedim :D 1767342051 Buna nazaran ne kadar çok çıkıyor? undervolt yaptınmı?
  14. GrammarMan

Beyler undervolt yaparak yarı yarıya azalıyor doğrudur, ama program vs yinede gpu kullanıldığı için sessiz bir ortamda sinek vızıldaması gibi saatlerce kafa seviyor bu olay. 1767340542 inan videodakinden çok daha fazla çıkıyor
  15. GrammarMan

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 9 ay önce incehesap sitesinden 23.999TL karşılığı Colorful igame4070S modeli ekran kartı satın aldım. Ekran kartında coil whine tespit ettim ama oyunlarda kulaklık taktığım için görmezden geldim veya frekans düşürerek yarı yarıya indirdim sesi, ama youtube izlerken...
Geri