Arama sonuçları: *

1. Shyankh

XPG Summoner Mini Çınlama Sesi

Çınlama sesi garantiye giriyor mu? Bu kadar çabuk sorunun baş göstermesini beklemiyordum ama 2 ay bile olmadı daha sanırım ve bu sorun ortaya çıktı. Kullandıkça geçer diyenler var, bu doğru mu ve WD40 sıkınca düzelir diye YouTube rehberleri var, peki bu doğru mu?
  2. Shyankh

3.500 TL Klavye ve Mouse Önerisi

Fiyat 100 - 200 TL artabilir, klavyenin red switch olmasını ve iki ürünün de kablolu olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. Shyankh

XPG Servisi nerede, ürünü garantiye nereye göndereceğim?

Gaminggentr den aldığım xpg summoner mini klavyede tuş arızası var. Gaminggentr kendisi ilgilenmiyormuş garanti servisine yollayın diyor. Kitapçıkta garanti adresi falan yazmıyor, xpg com'a git diyor. Orada da işime yarayacak hiçbir bilgi yok
  4. Shyankh

Hem Kablolu Hem Kablosuz Klavye Mouse Önerisi

Hem kablolu hem kablosuz kullanabileceğim klavye ve mouse arıyorum, kablosuz istiyorum artık ama kablodan da vazgeçemiyorum. Fiyat konusunda da ne kadar uygun olursa o kadar iyi
  5. Shyankh

2000 TL Klavye Mouse Önerisi

2000 TL bütçem var, 3000 TL lik de önerebilirsiniz ama hemen alamam, biraz geç alırım, hem kablolu hem kablosuz kullanabileceğim klavye ve mouse arıyorum, klavye için full tuş takımlı ve red switch olmasını istiyorum.
  6. Shyankh

Pc açılışta klavyemi algılamıyor

Pc ilk açıldığında klavyemi algılamıyor aygıt yöneticisinde gözükmüyor pc açıkken klavyeyi çıkartıp tekrar takınca düzeliyor neden böyle bir şey yapar çözümünü bilen var mı
Top Bottom