Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Bu Parçalar Birbirleri İle uyumlu mu?

Arkadaşlar bu bu parçalar birbirleri ile uyumlu mu? Hem donanımsal hem fiziksel anlamda da soruyorum birbirlerini engelleme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? İŞLEMCİ AMD Ryzen 5 7600X3D ANAKART MSI MAG X870 Tomahawk WIFI AMD X870 8400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart RAM Kingston...
  2. Arthur♛Morgan

Üst Düzey Sistem İçin Tavsiyeleriniz?

Merhaba değerli hocalarım, üst düzey bir sistem alacağım ama sipariş vermeden önce son kez bi fikrinizi almak istiyorum az para değil sonuçta. Sistem hakkında ki olumlu ve olumsuz düşünceleriniz benim için gerçekten önemli. (Sisteme 360mm sıvı soğutma eklenerek alınacaktır ve anakart...
  3. Arthur♛Morgan

Bu Fiyata Bu Sistemi Alayım Mı?

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistemi (sıvı soğutma 360mm olacak şekilde) 64.000 TL'ye 6 ay vade farksız taksit ile sizce almalı mıyım ne düşünüyorsunuz? https://www.gamegaraj.com/urun/black-beard-7a-tis/
  4. Arthur♛Morgan

Beyaz Sistem Topluyoruz

Merhaba forum sakinleri, geçtiğimiz günlerde beyaz bir sistem toplamak için bir konu açtım sağ olsun @oliveforge99 hocam yardımcı oldu güzel önerilerde bulundu bana. Son kez onun önerdiklerini de belirtelerek fikrinizi alıp yavaştan sistemi toplamaya başlayacağım. Sizin bu sisteme eklemek...
  5. Arthur♛Morgan

Sistemin Ederi Nedir?

Herkese iyi forumlar, konuyu yanlış yere açtıysam affola. Yeni bir sistem toplayacağım geçenlerde konusunu açıp yardım istemiştim, bu yüzden mevcut sistemimi satacağım ama ederi nedir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Sistem özellikleri şöyle; AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 // Asus...
  6. Arthur♛Morgan

50.000 TL Bütçe İle Beyaz Kasa Toplamak

Başlıkta kısaca açıkladım 50.000 TL bütçe var kasa toplamak istiyorum, kasanın beyaz olması özellikle tercihimdir. Teşekkürler
  7. Arthur♛Morgan

GTA 6 İÇİN PS 5 Mİ YOKSA PC Mİ?

Tabii ki bunu bilmek şuanda mümkün değil ama arkadaşlar oyunun fragmanı yayınlanınca bi alevlendim. Sizce en yüksek grafiklerde oynamak için 40.000 TL civarında pc sistem almak mı yoksa 20.000 TL'ye PS 5 almak mı daha mantıklı olur? Ve ek olarak ben şimdiye kadar hiç PS almadım o yüzden merak...
  8. Arthur♛Morgan

Mevcut Sistem Upgrade

Arkadaşlar şuan hali hazırdı böyle bir sistemim var AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 × 1 Asus B450M-Dragon 4400MHz (OC) DDR4 AM4 mATX × 1 Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 × 1 Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL15 × 1 WD 480GB Green Series 3D-NAND SSD Disk...
  9. Arthur♛Morgan

2. El Sadece Kasa Oyun Bilgisarı

Dostlar bi arkadaşım iyi kötü bi bilgisayar alacak valorant falan oynamak için. 4000 TL bütçesi var ikinci el Ankara içi bir sistem önerebilir misiniz?
  10. Arthur♛Morgan

Dünyanın En pahalı Bilgisayarını Toplayalım

Öyle aklıma geldi bir sorayım dedim, şöyle her şeyin mükemmel olduğu sanki sınırsız paranız varmış gibi bir sistem toplasanıza.
  11. Arthur♛Morgan

Bu Parçalar İle Bu Sistem Günümüz de Ne Kadar Eder?

AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 × 1 Asus B450M-Dragon 4400MHz (OC) DDR4 AM4 mATX × 1 Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 × 1 Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL15 × 1 WD 480GB Green Series 3D-NAND SSD Disk WDS480G2G0A × 1 Aigo CC94 90mm RGB 4 Copper İşlemci...
  12. Arthur♛Morgan

Gizli GameGaraj İndirimleri

Herkese merhaba arkadaşlar; Size bir konudan bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere günümüz de bilgisayar piyasası uçmuş vaziyette bu yüzden hepimiz indirimleri takip edip ucuza sistem almaya çalışıyoruz ama bu da gerçekten çok zor çünkü her gün zam geliyor bir şeylere. Uygun fiyata bilgisayar...
  13. Arthur♛Morgan

R3 3100 + GTX1660 Super Sistem Ne Kadar Eder?

Merhabalar bu sistem ne kadar eder arkadaşlar. AMD Ryzen 3 3100 3.6 GHz ASUS B450M-Dragon 4400 MHz (OC) Palit GTX 1660 Super 6 GB Crucial Ballistix 16 GB RAM WD Green 480 GB SSD
  14. Arthur♛Morgan

Eski Pc Satıyorum Ne Kadar Eder

Merhabalar; Arkadaşlar yeni bir pc aldım ve elimde ki eski bilgisayarı elden çıkarmak istiyorum. Özellikleri şöyle Itel (R) Core TM İ5 3470 CPU 3.20 GHz 8 GB RAM AMD Radeon HD 7570 (Ana kartı bir türlü öremedim sistem özelliklerinden ) Bu bilgisayarın değeri nedir arkadaşlar ona göre satıcam...
  15. Arthur♛Morgan

Aquarius 5A Karne Sistem Performansı

Merhabalar; Arkadaşlar bu sistemi aldım sizden ricam bi inceleyip parçalar hakkın da yorum yapar mısınız? Günümüz AAA oyunlarını hangi ayarlar da oynatır ? Oyun+Yayın yaptırır mı ? Şimdiden teşekkür ederim. Sistem Linki; https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-karne/
  16. Arthur♛Morgan

PCH Lord X vs Aquarius 5A-KARNE

Merhabalar; Arkadaşlar bu 2 sistem arasın da kaldım acil yardımınıza ihtiyacım var 1. sistem de işlemciyi ryzen 5 3500 yapıp alacağım 2. sistemi olduğu gibi alacağım sizce hangisini almalıyım lütfen yardım edin. Oynayacağım oyunlar günümüz AAA oyunları (orta ve üst seviye ayarlar da) Sistem...
  17. Arthur♛Morgan

PCH Lord X sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi bu sistem bu fiyata alınır mı bütçem maksimum 5500-6000 TL kredi kartı ile alacağım, oynayacağım oyunlar günümüz AAA oyunları (orta ve yüksek ayarlarda ) ekran kartı tek fanlı ama kasaya fazladan fanlar takıp soğumayı artıracağım lütfen acil geri...
  18. Arthur♛Morgan

5000-6000 TL Yayın ve Oyun için Tavsiye

Merhabalar; Arkadaşlar 5-6 bin TL bütçem var kredi kartına taksit ile hem yayın hem de oyun oynamak için kasa alacağım hazır sistem tavsiyesi olursa iyi olur ama olmazsa da tek tek alınacak sistem önerilerinizi de duymak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
  19. Arthur♛Morgan

NEO 5A Bu Özelleştirme İle Alınır Mı?

Merhabalar; Bu sistemi 1660s ile 5622 TL'ye alınır mı ? Ve ilerde bazı parçaları değiştirmek istesem sorun çıkar mı? Ayrıca işlemci hakkın da ne düşünüyorsunuz? Oynamak istediğim oyunlar günümüzde ki AAA kategorisinde ki oyunlar. Şimdiden teşekkür ederim. Sistem Linki...
  20. Arthur♛Morgan

5500-6000 TL Arası Sistem Tavsiyesi

Merhabalar; Başlıkta da belirttiğim aralıkta bir hazır sistem arıyorum parçaları tek tek satın alarak bilgisayar toplamayı düşündüm ama montaj yaparken bir zarar veririm diye çok korktuğumdan bunu yapamadım ama yine de tek tek satın alarak öneriniz var ise onları da duymak isterim. (Gönül...
Top Bottom