Arama sonuçları: *

1. S

KULAK VE MİKROFON EKRANI ÇIKIYOR YARDIM !

Merhaba Arkadaşlar Kulaklık ve Mikrofon Takılı çıkmadılar da bir sorun yok tam takılı fakat ikide bir bu ekranıma geliyor yerinden de çıkmıyo kulaklık yardımcı olurmusunuz.
  2. S

MOUSE GİDİP GELİYO! YARDIM !

tamam usta
  3. S

acaba girişlerde sorun olabilirmi sence usta
  4. S

valla 1 sene olmadı
  5. S

Merhaba arkadaşlar mousem gidip geliyor, 6 tane giriş yeri var hepsine taktım fakat yine gidiyor aygıt yöneticisinden gerekilen işlemleri yaptım işe yaramadı ( mouse güç ) birde mouse devre dışı bırakıp etkinleştirdim fakat yine olmadım bilgisi olan yardım edebilrmi ?
  6. S

ADAMA SIKARKEN KASIYOR !YARDIM!

Capslock ne alaka hocam yanlış anlamazsınız sormak istiyorum 1591446427 1591446457 ok
  7. S

benm sistemden düşük bir sistem var ama böyle yapmıyor
  8. S

Hocam benim sistemde düşük bir sistem var benimki gibi yapmıyor ama
  9. S

Merhaba arkadaşlar ben Pubg Mobile oynuyorum sistemim yetiyor ve Steam pubg bile 80 fps ile oynuyorum, fakat pubg mobilde adama sıkarken yakın temasta fps 55 iken 30 a felan düşüyor başka oyunlarda böyle olmuyor 1080p akıcı da oynuyorum. Sistem: Rx560 4GB, 8GB Ram 2666 MHz, AMD Ryzen 3 1200...
  10. S

WEB SİTEMİ ÖNE ÇIKARMAK İSTİYORUM

Merhaba arkadaşlar, benim 2 tane web sitem var. Babam nakliyeci onun için önceden bir uzmana siteyi açtırmıştı ve sonra siteyi ondan aldı ve benim artık yapmamı istedi. İçinde 18 sayfa yazı ekledim, gerekli eklentileri kurdum, testler yaptım ve de her gün siteleri facebook ve daha bir çok...
  11. S

BİLGİSAYAR İYİ AMA PUBG MOBİLE KASİYOR

See ne yapilabilir 1589406365 Yoo pubg steam da 80 FPS ile oynuyorum 1589406390 Peki saolun
  12. S

Ayar soyleyebilirmisiniz
  13. S

Sistem: Rx560 4gb 8 gb Ram 2600mhz ryzen 3 1200 240 GB SSD 60 Hertz Monitör 1589040054 Yazdm
  14. S

Merhaba arkadaşlar benim sistemim normal bir sistem pubg mobile HD 1980p görüntü Akıcı grafikte oynuyorum sistemim yetiyor fakat oyun 30 40 FPS oluyor yardım edermisiniz. ( FPS SABİ 1589039752
  15. S

75 HZ DEĞERİ GÖZÜKMÜYOR - ( RADEON | AMD )

aynen
  16. S

75 HZ DEĞERİ GÖZÜKMÜYOR - ( RADEON | AMD )

Radeon ayarlarıdan özel çözümürlükten 75 hz oluşturuyodum ve kullanıyordum ve artık 75 hz çözünürlük oluşturduğumda monitör hz ayarlarında gözükmüyor !
  17. S

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

yeniyim özelden yazmayı bilmiyorum iletişim için sosyal medya dan konuşsak ve ya siz mesaj atsanız bildirmden gelsem 1586531701 yazdım
  18. S

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

hmm 1586531520 nasıl yani 1586531589 biiz tarafından çözülebilir bir durummu bu hocam
Top Bottom